studentum.fi on mukana EK:n kampanjassa

 

Me olemme opiskelun merkityksellisyyden puolestapuhujia. Olemme toimineet yli 10 vuotta Suomessa rakentaen studentum.fi -sivustoja sisällöiltään ja ympäristöltään sellaiseksi, jonka olemme uskoneet olleen kiinnostavia sekä kouluttautujille että oppilaitoksille ja yrityksille, jotka haluavat olla mukana rakentamassa entistä parempaa työelämää tarjoamalla mielenkiintoisia vaihtoehtoja oman opiskelupaikan löytämiseksi.

Meidän tavoitteemme ovat toteutuneet! Olemme suurin koulutusalan verkkopalvelu. Me emme olisi tässä onnistuneet ilman erityisen osaavia ja luotettavia kumppaneitamme. Meillä on yli 140 oppilaitosta, koulutusalan toimijaa ja yritystä, jotka palvelevat laajasti opiskelusta, koulutuksista ja kursseista kiinnostuneita.

Yhteistyökumppanuudet tuovat lisäarvoa kaikille osapuolille. Olemme lähteneet mukaan Elinkeinoelämän Keskusliitto EK:n kampanjaan ”Ihmistä tarvitaan aina”. Kampanjan ytimenä on kertoa työn tekemisen merkityksellisyydestä yhteiskuntamme peruspilarina sekä yksilöistä, tekijöistä, ammattilaisista, joita tarvitaan useissa erilaisissa tehtävissä ja ammateissa. ”Mukana on laaja joukko toimialoja, yrityksiä, oppilaitoksia ja muita organisaatioita, jotka ovat mukana uudistamassa ammattiosaamista koskevaa viestintää ja nostamassa yhteiskunnalliseen keskusteluun ammattiosaamisen merkitystä yhteiskunnassa,” viestii johtava asiantuntija Mirja Hannula EK:sta.  

Onneksi vaihtoehtoja on useita. Tietoisuus siitä, että työuran aikana on aina mahdollisuus terävöittää omaa osaamistaan hankkimalla lisäkoulutusta, laajentamalla näkemystään uuden äärellä vaikkapa valitsemalla erityisen kurssin tai vaihtaa kokonaan toiselle alalle, on olemassa. Työelämä muuttuu, yritysten tarpeet voivat muuttua, voi syntyä täysin uusia toimialoja, joihin tarvitaan uudenlaista osaamista. Hankittu ammattitaito on ja pysyy. Tekemällä ja oppimalla uusia asioita työpaikoilla ja koulutuksissa, varmasti pysyy mukana yhteisöissä ja kyydissä, joka joskus on kovin kovaakin. Vanhan päälle on hyvä rakentaa uutta!

Nostamme kampanjaa esille "vieraskynäkirjoituksella" studentum.fi etusivulla sekä täällä kirjoituksella ja LinkedIn-nostolla yrityssivullamme ja muissa sosiaalisen median kanavissamme.

Yhteistyö tuottaa kaikille enemmän. On ilo olla mukana tärkeän asian äärellä.

Opiskelu ja kouluttautuminen kannattaa aina!

""