Unelmien opiskelupaikka kuuluu jokaiselle

 

Miksi mainostaa studentum.fi:ssä?

Avullamme tavoitat opiskelupaikkaa etsivät ympäri Suomen. Vuosittain yli 3 miljoonaa kouluttautumisesta kiinnostunutta ja tulevaisuuttaan suunnittelevaa potentiaalista opiskelijaanne käyttää studentum.fi:tä. 

Tavoitteemme on auttaa jokaista löytämään se itselleen sopiva koulutus. Tuomme yhteen koulutusta etsivät ja sitä tarjoavat tahot, jotta tuleva opiskelija voi helposti ja käyttäjäystävällisesti löytää juuri itselleen tärkeimmän tiedon. 


Löydettävyys

Ole mukana vertailussa, kun potentiaaliset opiskelijanne tutkivat vaihtoehtojaan. Kehitä brändiä, hyödy näkyyydestä ja kerää tunnustusta.

Tuloksellisuus

Näkyvyys studentum.fi:ssä tuottaa laadukasta liikennettä verkkosivuillenne ja suoria yhteydenottoja koulutuksistanne kiinnostuneilta.

Oikea kohderyhmä

 Tavoita potentiaaliset opiskelijat siellä, missä he luonnostaan ovat. Hyödynnä näyttömainontaa tai tee sähköpostikampanja avullamme.

rs_blob_pienempi
 

Studentum Roadshow on koko Suomen kattava koulutuskiertue. Uniikki kiertuekokonaisuus tarjoaa yhdistelmän monipuolista näkyvyyttä, henkilökohtaista ohjausta sekä nuorten kohtaamista – paikan päällä ja virtuaalisesti!

Lue lisää →

services1-1
 

Sivustonäkyvyys

Koulutusesittelyt ovat näkyvyyden kulmakivi studentum.fi:ssä. Luomme koulutustarjontaanne esittelevät hakukoneoptimoidut sivut palveluumme. Näin olette opiskelupaikkaa etsivien löydettävissä – helposti.

services2
 

Näyttömainonta

Perusnäkyvyyden lisäksi tarjoamme useita lisänäkyvyyspalveluita, kuten bannerinäkyvyyttä ja sponsoroituja ilmoituksia. Kampanjoita voitte tilata joustavasti tarpeidenne mukaan. Autamme tarvittaessa mainossisällön luomisessa. Tätä varten meillä on loistava viestintätiimi, jonka osaajat ovat käytössänne lisämaksutta – aivan kuin palveluumme sisäänrakennettu kompakti viestintätoimisto!

services3
 

Sähköpostimarkkinointi

Olemme sähköpostimarkkinoinnin kokeneita osaajia. Laaja jäsenistömme mahdollistaa relevantin kohdennuksen juuri oikealle kohderyhmälle. Valitse vaikka räätälöity suoramarkkinointikirje brändiviestintänne tueksi tai tehokas uutiskirjeilmoitus viimeisten opiskelijapaikkojen täyttämiseeen.

services4
 

Raportointi

Yhteistyömme oppilaitoskumppaniemme kanssa perustuu ennen kaikkea markkinoinnin seurattavuuteen. Raportoimme kävijöistä ja konversioista tarpeen mukaan vaikka viikon välein. Tuotamme hyödyllistä dataa asiakkaidemme markkinoinnin ja myynnin tueksi.

edu_blog_blob_startpage
 

Virtuaalitapahtumat

Kiinnostaako virtuaalitapahtuman hyödyntäminen opiskelijamarkkinoinnissa? Avullamme voit järjestää oman virtuaalitapahtumanne tai voit tulla näytteilleasettajaksi studentum.fi:n järjestämille digitaalisille koulutusmessuille.

Asiakkaidemme kommentteja


laurea-vaakalogo

 

"Opiskelijarekrytoinnin saralla studentum.fi on ollut eräs mitatusti toimivimmista kanavistamme ja se on ollut meille elintärkeä äänitorvi hakijoidemme suuntaan."

Lue koko kommentti →


logo (1)

 

"Markkinointi studentum.fi:n kautta on tuottanut konkreettisia ja mitattavia tuloksia. Yhteydenottopyyntöjä on tullut kiitettävästi ja opiston nettisivuille ohjautuu säännöllisesti kävijöitä studentum.fi:stä."

Lue koko kommentti → 


Haluatko kuulla lisää?

Täytä yhteystietosi oheiseen lomakkeeseen ja olemme yhteydessä sinuun.

""