Unelmien opiskelupaikka kuuluu jokaiselle

 

Miksi mainostaa studentum.fi:ssä?

Avullamme tavoitat opiskelupaikkaa etsivät ympäri Suomen. Vuosittain yli 3 miljoonaa kouluttautumisesta kiinnostunutta ja tulevaisuuttaan suunnittelevaa potentiaalista opiskelijaanne käyttää studentum.fi:tä. 

Tavoitteemme on auttaa jokaista löytämään se itselleen sopiva koulutus. Tuomme yhteen koulutusta etsivät ja sitä tarjoavat tahot, jotta tuleva opiskelija voi helposti ja käyttäjäystävällisesti löytää juuri itselleen tärkeimmän tiedon. 


Löydettävyys

Ole mukana vertailussa, kun potentiaaliset opiskelijanne tutkivat vaihtoehtojaan. Kehitä brändiä, hyödy näkyyydestä ja kerää tunnustusta.

Tuloksellisuus

Näkyvyys studentum.fi:ssä tuottaa laadukasta liikennettä verkkosivuillenne ja suoria yhteydenottoja koulutuksistanne kiinnostuneilta.

Oikea kohderyhmä

 Tavoita potentiaaliset opiskelijat siellä, missä he luonnostaan ovat. Hyödynnä näyttömainontaa tai tee sähköpostikampanja avullamme.

roadshow2
 

Ajankohtaista! Studentum Roadshow'n juhlakiertue 🎉

Wau! Studentum Roadshow -koulutuskiertue täyttää jo 10 vuotta! Kiertue starttaa syksyllä 2021 suurempana kuin koskaan – paikat ovat varattavissa nyt.

Lue lisää Studentum Roadshow'sta  →

Palvelumme


services1-1
 

Sivustonäkyvyys

Koulutusesittelyt ovat näkyvyyden kulmakivi studentum.fi:ssä. Luomme koulutustarjontaanne esittelevät hakukoneoptimoidut sivut palveluumme. Näin olette opiskelupaikkaa etsivien löydettävissä – helposti.

services2
 

Näyttömainonta

Perusnäkyvyyden lisäksi tarjoamme useita lisänäkyvyyspalveluita, kuten bannerinäkyvyyttä ja sponsoroituja ilmoituksia. Kampanjoita voitte tilata joustavasti tarpeidenne mukaan. Autamme tarvittaessa mainossisällön luomisessa. Tätä varten meillä on loistava viestintätiimi, jonka osaajat ovat käytössänne lisämaksutta – aivan kuin palveluumme sisäänrakennettu kompakti viestintätoimisto!

services3
 

Sähköpostimarkkinointi

Olemme sähköpostimarkkinoinnin kokeneita osaajia. Laaja jäsenistömme mahdollistaa relevantin kohdennuksen juuri oikealle kohderyhmälle. Valitse vaikka räätälöity suoramarkkinointikirje brändiviestintänne tueksi tai tehokas uutiskirjeilmoitus viimeisten opiskelijapaikkojen täyttämiseeen.

services4
 

Raportointi

Yhteistyömme oppilaitoskumppaniemme kanssa perustuu ennen kaikkea markkinoinnin seurattavuuteen. Raportoimme kävijöistä ja konversioista tarpeen mukaan vaikka viikon välein. Tuotamme hyödyllistä dataa asiakkaidemme markkinoinnin ja myynnin tueksi.

edu_blog_blob_startpage
 

Digitaaliset koulutusmessut

Uusimpana tulokkaana palveluvalikoimassamme ovat digitaaliset koulutusmessut. Digimessut ovat virtuaaliseen 3D-ympäristöön sijoittuva tapahtuma, jossa messukävijä liikkuu messuhalleissa, vierailee messuosastoilla ja seuraa puheenvuoroja – melkein kuin fyysisillä messuillakin. Järjestämiemme virtuaalitapahtumien avulla tavoitatte oikean kohderyhmän ja pääsette olemaan vuorovaikutuksessa messuosastollanne vierailevien messukävijöiden eli potentiaalisten opiskelijoiden kanssa.

Lue lisää digitaalisista koulutusmessuista  →

lightbulb_blob
 

Ajankohtaista! Lisähakukampanja🔍

Viime kesän supersuosittu lisähakukampanja tulee jälleen! Kampanjaan osallistumalla tavoitat ilman opiskelupaikkaa jääneet.

Tutustu kesän lisähakukampanjaan

Asiakkaidemme kommentteja


laurea-vaakalogo

 

"Opiskelijarekrytoinnin saralla studentum.fi on ollut eräs mitatusti toimivimmista kanavistamme ja se on ollut meille elintärkeä äänitorvi hakijoidemme suuntaan."

Lue koko kommentti →


logo (1)

 

"Markkinointi studentum.fi:n kautta on tuottanut konkreettisia ja mitattavia tuloksia. Yhteydenottopyyntöjä on tullut kiitettävästi ja opiston nettisivuille ohjautuu säännöllisesti kävijöitä studentum.fi:stä."

Lue koko kommentti → 


""