Miksi olla läsnä ja mainostaa studentum.fi:ssä?


Olemme Suomen suurin koulutusalan hakupalvelu. Vuosittain yli 3,1 miljoonaa kouluttautumisesta kiinnostunutta ja tulevaisuuttaan suunnittelevaa käyttää studentum.fi:tä. Meillä on tavoittelemanne kohderyhmä, opiskelupaikkaa etsivät ympäri Suomen, ulkomaita unohtamatta. Mediaympäristömme tukee koulutuspalvelujen markkinointia ja antaen opintoja hakevalle monipuolista sisältöä oppilaitoksen valintaan liittyen sekä oppimisen kiinnostavuuden herättämiseen.

Haluamme antaa oman opintopolun löytämiseen erilaisia vinkkejä tarjoamalla monipuolista sisältöä. Oppilaitoksille annamme alustan ja monipuoliset markkinoinnin keinot tavoittaa oma kohderyhmä sekä houkutella potentiaalisia opiskelijoita, vahvistaa omaa brändiä sekä saada aikaan vuorovaikutus, joka parhaimmillaan johtaa opiskelijan ja oppilaitoksen yhteiseen tulevaisuuden polkuun.

Keystone Education Group antaa vahvan tuen myös kansainväliseen yhteistyöhön ja tuo tarvittavat resurssit käyttöömme, jotta saamme yhteiset tavoitteet toteutumaan. Keinovalikoimamme on laaja, joten jokaiselle oppilaitokselle löytyy varmasti paras tapa tavoittaa oma kohderyhmä sekä potentiaali. Tarjoamme useita digitaalisia kanavia, tukea markkinoinnin parhaisiin keinoihin, arviointityökalun sekä datan seurantaan ja tulosten analysointiin. Lisäksi olemme mukana alan tapahtumissa, järjestämme itse vuosittain kymmeniä oppilaitoksia ja opiskelijoita tavoittavan Roadshown, Hae korkeakouluun -digimessut, virtuaalisia alustoja yksittäisille oppilaitoksille sekä yhteistyössä isompia tapahtumia yhä suuremmille kohderyhmille.

Kannattaa kysyä eri vaihtoehdoista asiakkuusvastaavalta varaamalla kalenterista sopiva aika Ota yhteyttä -kanavan kautta!

Asiakkaamme kertovat →Löydettävyys

Ole mukana vertailussa, kun potentiaaliset opiskelijat tutkivat eri vaihtoehtoja. Jaa tärkeää tietoa valinnan helpottamiseksi, maksimoi näkyvyys olemalla läsnä 24/7, vastaamalla mahdollisimman pian yhteydenottoihin ja kampanjoimalla ajankohtaisesti ja oikea-aikaisesti.

Tuloksellisuus

Näkyvyys studentum.fi:ssä tuottaa laadukasta liikennettä verkkosivuillenne ja suoria yhteydenottoja koulutuksistanne kiinnostuneilta. Arviointityökalu auttaa oman toiminnan kehittämisessä ja sen avulla voi aktivoida kohderyhmää. Raportointi auttaa näkemään tulokset.

Kohderyhmä

Studentum.fi mediaympäristö on oikea, kun haetaan omaa opintopolkua. Suomen suurin koulutusalan hakupalvelu tuo 84% opiskelusta kiinnostuneista orgaanisen haun kautta sivuillemme. Sisältömme, kumppanimme sekä mediaympäristömme on houkutteleva ja kiinnostava. 

services1-1
 

Sivustonäkyvyys

Koulutusesittelyt ovat näkyvyyden kulmakivi studentum.fi:ssä. Luomme koulutustarjontaanne esittelevät hakukoneoptimoidut sivut palveluumme. Näin olette opiskelupaikkaa etsivien löydettävissä – helposti.

Näyttömainonta

Perusnäkyvyyden lisäksi tarjoamme useita lisänäkyvyyspalveluita kuten bannerinäkyvyyttä ja sponsoroituja ilmoituksia. Kampanjoita voitte tilata tarpeidenne mukaan. Autamme tarvittaessa myös mainossisällön luomisessa veloituksetta. 

services2
 

Somemarkkinointi | Retargetointi | TikTok

Sosiaalisen median markkinoinnin palveluina tarjoamme retargetointia eli uudelleenkohdentamista. Sen avulla tavoitamme tehokkaasti kohderyhmänne Facebookissa ja Instagramissa. Karusellimainos kohdennetaan niille, jotka ovat tutustuneet tarjoamiinne koulutuksiin sekä vastaaviin koulutuksiin valitsemassanne kategoriassa studentum.fi:ssä.

Uutena palveluna tarjoamme "avaimet käteen" -tyyppisesti mainontaa TikTok -palvelussa. Tuotamme mainoksen, valitsette brändinäkyvyyden tai ohjauksen mainoksesta sivustollamme olevalle teidän sisällölle ja niin pääsemme tekemään kahden viikon kampanjan mediassa, joka kiinnostaa kohderyhmäänne. Asiakkuusvastaavamme kertovat mielellään tästä mahdollisuudesta lisää. 

Lue lisää TikTok-mainonnasta täällä.

services3
 

Sähköpostimarkkinointi | Lisähakukampanjointi

Olemme sähköpostimarkkinoinnin kokeneita osaajia. Meillä on laaja jäsenmäärä ja pystymme kohdentamaan viestit oikeille kohderyhmille.

Valitse räätälöity suoramarkkinointikirje brändiviestintänne tueksi, aktivoimaan kohderyhmää sekä kysymään lisätietoja palveluistanne. Tai tehdään teille tehokas uutiskirjeilmoitus viimeisten opiskelijapaikkojen täyttämiseeen. Tämä on ollut todella suosittu ja toimiva kampanjointimuoto kesällä, kun kaikki eivät ole saaneet opiskelupaikkaa vaikka haluaisivat ja oppilaitoksella on joitain paikkoja, joihin tarvitaan lisää opiskelijoita. 


services4
 

Lisähaku | Roadshow | Virtuaalitapahtumat | Virtuaalialusta

Edellisten palveluiden lisäksi tarjoamme kolme erityyppistä palvelua joiden avulla pystyt entistä paremmin löytämään tavoittelemasi kohderyhmän. Näitä palveluja ovat:

edu_blog_blob_startpage-1
 

Raportointi ja arviointityökalu

Tuloksellinen yhteistyömme oppilaitoskumppaniemme kanssa perustuu myös markkinoinnin seurattavuuteen. Raportoimme kävijöistä ja konversioista tarpeen mukaan. Tuotamme hyödyllistä dataa asiakkaidemme markkinoinnin ja myynnin tueksi.

Arviointityökalun avulla näette suoraan saamanne asiakasarvioinnit ja voitte tarpeen tullen kehittää tarjoomaanne entisestään. Autamme mielellämme työkalun käyttöönotossa sekä sen hyödyntämisessä.

Lue lisää arviointityökalusta tästä.

Referenssit


laurea-vaakalogo

 

"Yhteistyö Studentumin kanssa on aina ollut sujuvaa ja palvelua on saanut nopeallakin varoitusajalla. Studentum on joustanut ihailtavasti toiveidemme mukaisesti ja tarjonnut aina toiveitamme vastaavia palveluita. Opiskelijarekrytoinnin saralla Studentum on ollut eräs mitatusti toimivimmista kanavistamme ja se on ollut meille elintärkeä äänitorvi hakijoidemme suuntaan."

Juha Niemi, markkinointipäällikkö, Laurea-ammattikorkeakoulu


laajasalo-ps

 

”Me Laajasalon opistossa olemme olleet tyytyväisiä mutkattomaan yhteistyöhön Studentumin kanssa. Koulutustarjontamme nousee hyvin esille netissä Studentumin palvelun kautta, ja se näkyy myös konkreettisina yhteydenottopyyntöinä”.

Riitta Helander, koulutuspäällikkö, Laajasalon opisto


Eezy_valmennuskeskus_logo

 

”Studentum.fi -sivulla valmennuskurssimme ovat saaneet hyvin näkyvyyttä ja olemme pystyneet tavoittamaan kohderyhmämme – opiskelupaikkaa hakevat nuoret. Yhteistyö Studentumin asiakasvastaavan kanssa on sujunut vaivattomasti ja helposti. Sähköposteihimme ja puheluihimme on vastattu nopeasti, ja aina olemme saaneet apua yhteistyömme kehittämiseen. Myös valmennuskursseihimme tulleet muutokset ja ajantasaiset tiedot on päivitetty erittäin nopeasti studentum.fi -sivustolle.”

Susanne Saarinen, markkinointipäällikkö, Eezy Valmennuskeskus


Axxell_logo

 

"Axxell har under flera års tid samarbetat med studentum.fi. Vi har hittat det koncept och den målgrupp på studentum.fi som fungerar för oss och marknadsföringen via Studentum har gett konkreta resultat. Vi har sett en stor ökning i antalet intresseförfrågningar och en stor procent av de som skickar in en intresseförfrågan börjar studera hos oss. Vi har märkt att studerande hittar oss via studentum.fi och blir intresserade av det vi har att erbjuda.

Vi är också väldigt nöjda med betjäningen på studentum.fi, den är alltid snabb, smidig och vänlig. En mycket positiv sak är också att vi får betjäning på svenska."


Maria Pettersson, informationschef, Axxell

 

Lisää referenssejä löydät täältä →


syo-tunnus-2rivinen-rgb-1

Suomen Yrittäjäopisto -virtuaalitapahtuma 

Toteutimme marraskuussa 2022 digitaalisen virtuaalimessupäivän asiakkaamme Suomen Yrittäjäopiston kanssa. Aiheena oli "Osaaminen ja hyvä kiertämään”. Teimme sen heidän kanssaan ensimmäisen kerran. Saamastamme palautteesta päätellen ja heidän kokemukseensa viitaten, toteutamme sellaisen uudestaan. 

Ohessa näkyvä referenssivideo on pidempi versio, josta kuulee laajemmin heidän kokemuksensa projektista, heidän tavoitteensa, toteutus tapansa sekä vinkkinsä muille, virtuaali tapahtuman tekemiseen. Tästä pääset kuulemaan lyhyemmän version. Mikäli aihe kiinnostaa, kannattaa ottaa yhteys asiakkuusvastaaviimme.

HubSpot Video

Haluatko kuulla lisää?

Täytä yhteystietosi lomakkeeseen ja olemme yhteydessä sinuun.

""