Tule mukaan

Unelmien opiskelupaikka kuuluu jokaiselle

Avullamme tavoitat opiskelupaikkaa etsivät ympäri Suomen. Vuosittain yli 2 miljoonaa kouluttautumisesta kiinnostunutta ja tulevaisuuttaan suunnittelevaa potentiaalista opiskelijaanne käyttää studentum.fi:tä.

Löydettävyys on avain tuloksiin

Sichtbarkeit_500x250-1

Ole mukana vertailussa ja tavoitettavissa, kun pntentiaaliset opiskelijanne tutkivat vaihtoehtojaan. Kehitä brändiä, hyödy näkyyydestä ja kerää tunnustusta.

Lue lisää

Opiskelupaikkaa etsivien oma kanava

Kontkte--500x250

Tavoita potentiaaliset opiskelijat siellä, missä he luonnostaan ovat. Hyödynnä näyttömainontaa tai tee sähköpostikampanja avullamme.

Lue lisää

Tuloksellista ja seurattavaa markkinointia

Zielgruppe-500x250

Saat liikenteen, yhteydenottojen ja ilmoittautumisten lisäksi kävijädataa tukemaan opiskelijarekrytointinne toimenpiteitä.

Lue lisää

Oppilaitosprofiili
Toimivaa näkyvyyttä

Oppilaitosprofiili ja koulutusesittelyt ovat näkyvyyden kulmakivi studentum.fi:ssä. Luomme koulutustarjontaanne esittelevät hakukoneoptimoidut sivut palveluumme. Näin olette opiskelupaikkaa etsivien löydettävissä – helposti.

Onnistumisenne on meille tärkeää. Siksi räätälöimme markkinointitarpeisiinne parhaiten sopivan palvelupaketin.

Koulutusesittely
Palveluja eri tarpeisiin
Vähemmän vaivaa – enemmän näkyvyyttä

Pyrimme tekemään opiskelijamarkkinoinnista helppoa. Sen lisäksi, että studentum.fi on tuloksellinen markkinapaikka, haluamme tehdä yhteistyöstämme oppilaitosten ja muiden koulutusorganisaatioiden kanssa sujuvaa ja mukavaa.

Perusnäkyvyyden lisäksi tarjoamme useita lisänäkyvyyspalveluita, kuten bannerinäkyvyyttä ja sponsoroituja ilmoituksia. Kampanjoita voitte tilata joustavasti tarpeidenne mukaan.

Autamme tarvittaessa mainossisällön luomisessa. Tätä varten meillä on loistava viestintätiimi, jonka osaajat ovat käytössänne lisämaksutta – aivan kuin palveluumme sisäänrakennettu kompakti viestintätoimisto!

studentum.fi:n viestintätiimi tuottaa lisänäkyvyysmateriaalit puolestanne
Arviointityökalu
Läpinäkyvyys on tätä päivää

Kaikki asiakkaamme saavat automaattisesti käyttöönsä arviointityökalun. Sen avulla annat äänen opiskelijoillenne!

Nykypäivän opiskelija on tottunut antamaan palautetta. Hyvä niin, sillä oppilaitokselle arvioinnit ovat paitsi tapa kehittää omaa toimintaa, myös oiva tilaisuus viestiä omasta toiminnasta avoimesti ja läpinäkyvästi.

Mikä tärkeintä, monipuoliset ja luotettavalta tuntuvat arvioinnit nopeuttavat ja helpottavat koulutusta etsivien päätöksentekoa. Palautteita keräämäällä ja julkaisemalla saatte todennäköisesti enemmän opiskelijoita myös jatkossa.

Työkalun avulla keräät, hallinnoit ja analysoit palautteita koulutuksistanne. Samalla hyödynnät niitä markkinoinnissa!

Arviointiesimerkki
Sähköpostimarkkinointi
Viesti, joka osuu ja uppoaa

Olemme sähköpostimarkkinoinnin kokeneita osaajia. Laaja jäsenistömme mahdollistaa relevantin kohdennuksen juuri oikealle kohderyhmälle.

Valitse vaikka räätälöity suoramarkkinointikirje brändiviestintänne tueksi tai tehokas uutiskirjeilmoitus viimeisten opiskelijapaikkojen täyttämiseeen.

Sähköpostimarkkinointi studentum.fi:n avulla
Tilastoja, tietty!
Rakastamme lukuja
Yhteistyömme oppilaitoskumppaniemme kanssa perustuu ennen kaikkea markkinoinnin seurattavuuteen. Raportoimme kävijöistä ja konversioista tarpeen mukaan vaikka viikon välein. Tuotamme hyödyllistä dataa asiakkaidemme markkinoinnin ja myynnin tueksi.
Dataa markkinointitoimenpiteistänne

190K

KONVERSIOTA

2,1M

KÄVIJÄÄ

26K

YHTEYDENOTTO-
PYYNTÖÄ

130

ASIAKASTA

Oppilaitoksilta

Asiakkaidemme kommentteja

laurea-logo

"Opiskelijarekrytoinnin saralla studentum.fi on ollut eräs mitatusti toimivimmista kanavistamme ja se on ollut meille elintärkeä äänitorvi hakijoidemme suuntaan."

Lue koko kommentti »

vuokatti-logo

"Olemme olleet erittäin tyytyväisiä studentum.fi:n toimintaan kaikissa tilanteissa. Yhteistyö on ollut sujuvaa ja vaivatonta."

Lue koko kommentti »

EP-Opisto-logo

"Markkinointi studentum.fi:n kautta on tuottanut konkreettisia ja mitattavia tuloksia. Yhteydenottopyyntöjä on tullut kiitettävästi ja opiston nettisivuille ohjautuu säännöllisesti kävijöitä studentum.fi:stä."

Lue koko kommentti »

Opiskelubarometri
Katsaus opiskelupaikkaa etsivään yleisöön
Lataa Opiskelubarometri
studentum.fi Opiskelubarometri 2020
""