Kiinnostaisiko virtuaalitapahtuman järjestäminen? 

Meillä on kokemus digitaalisesta opiskelijamarkkinoinnista, hyvä asiakastuki ja huippualusta 3D -virtuaalitapahtumille! Voimme tuottaa avaimet käteen -periaatteella tapahtuman tai kouluttaa teidät. Tarjoamme valmiin tai räätälöidyn interaktiivisen alustan. Tehdään yhdessä onnistunut tapahtuma!

Ota yhteyttä

 


Meidän kanssamme onnistut!

Tapahtuman järjestäminen vaatii hyvää projektihallintaa, selkeitä tavoitteita, erinomaisia työkaluja sekä kokeneen kumppanin.

Meillä on konsernitasolla kokemusta yli 60 virtuaalitapahtuman järjestämisestä. Meidän alustamme on kestävä ja moneen taipuva.  Tähän mennessä kävijämäärältään suurin virtuaalialustalla järjestämämme tapahtuma on ollut Digitala gymnasiemässan Ruotsissa. Virtuaalitapahtumaan osallistui 29 000 kävijää.

Interaktiivisuus on ehdoton edellytys virtuaalitapahtuman onnistumiselle. 
Tarjoa informaatiota ja sitouta osallistujat keskusteluun

Listaamalla koulutusvaihtoehtonne ja tarjoamalla webinaareja, esitteitä, linkkejä ja muuta, annat tapahtuman osallistujille heidän tarvitsemaansa tietoa tulevaisuuden suunnittelun tueksi. 

Oli kyse sitten personoidusta avatarista tai kutsuvasta tervetulovideosta, voit brändätä osastot puhumaan oppilaitoksenne kieltä.

Virtual fair booth

Virtual fair platform chat function


Kuljeta potentiaalisia opiskelijoita liidiputkessa henkilökohtaisen kontaktoinnin avulla

Potentiaalisilla opiskelijoilla on monia tapoja tavoittaa teidät tapahtuman aikana: he voivat chatata kanssanne, keskustella videopuhelussa tai varata henkilökohtaisen neuvonta-ajan.

Mukana voi olla useita edustajia oppilaitoksestanne ja he voivat proaktiivisesti ottaa yhteyttä osallistujiin, jotka kiertelevät tapahtumassa. Voit myös hylätä ja shortlistata sekä tehdä muistiinpanoja kontaktista.

Olemme apunasi joka askeleella.


 

 

Tuki virtuaalitapahtuman rakentamiseen sekä sen onnistuneeseen toteutukseen

Virtuaalitapahtumien järjestäminen on iso projekti. Meillä palveluun sisältyy aina alustan rakennus ja käyttötuki. Autamme keräämään materiaalin, jonka avulla rakennamme virtuaaliympäristön osastoineen ja edustajaprofiileineen sekä toimitamme ohjeet kirjautumiseen ja alustan käyttöön.

Tarjoamme tukea ennen ja jälkeen tapahtuman, toki myös itse tapahtumassa. Vaihtoehtoisesti teemme kaiken puolestasi "avaimet käteen"-periaatteella. Kumpi vaihtoehto olisi teille parempi?

Virtual fair exhibition hall

syo-tunnus-2rivinen-rgb-1

Suomen Yrittäjäopisto -virtuaalitapahtuma 

Toteutimme marraskuussa 2022 digitaalisen virtuaalimessupäivän asiakkaamme Suomen Yrittäjäopiston kanssa. Aiheena oli "Osaaminen ja hyvä kiertämään”. Teimme sen heidän kanssaan ensimmäisen kerran. Saamastamme palautteesta päätellen ja heidän kokemukseensa viitaten, toteutamme sellaisen uudestaan. 

Ohessa näkyvä referenssivideo on pidempi versio, josta kuulee laajemmin heidän kokemuksensa projektista, heidän tavoitteensa, toteutus tapansa sekä vinkkinsä muille, virtuaali tapahtuman tekemiseen. Tästä pääset kuulemaan lyhyemmän version. Mikäli aihe kiinnostaa, kannattaa ottaa yhteys asiakkuusvastaaviimme.


2024 HK-messut logo
 

Virtuaalinen messukeskus mukaan työkalupakkiin

Suosittu Hae korkeakouluun! -digimessut järjestetään taas 13.-15.3.2024 eli silloin, kun korkeakoulujen haku alkaa! 

Kiinnostaisiko vilkkaan tiedonhakuajan hyödyntäminen sekä opiskelupaikoista ja tarjoomasta kiinnostuneiden hakijoiden kohtaaminen diginä, mutta tarvetta tai resursseja oman tapahtuman järjestämiselle ei ole?

Tutustu Hae korkeakouluun! -digimessuihin!

Haluatko kuulla lisää virtuaalitapahtuman järjestämisestä alustallamme ja avullamme?

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja otamme yhteyttä.

""