Etsitkö kumppania virtuaalitapahtuman järjestämiseen?

Meillä on vahva tausta digitaalisessa opiskelijamarkkinoinnissa, kiitetty asiakastuki ja huippualusta 3D-virtuaalitapahtumille!

Ota yhteyttä

 


Interaktiivinen virtuaalialusta

Onnistuneen virtuaalitapahtuman kulmakivi on  osallistujan tarpeisiin räätälöity alusta.


Näytä opiskelijoille kuka olet

Käytä täysin räätälöitävää virtuaaliympäristöä demonstroidaksesi kampustanne potentiaalisille opiskelijoille.

Responsiivinen kokemus joka laitteella

Jopa yli puolet digitapahtumiemme osallistujista käyttää mobiililaitetta, joten responsiivisuus on tärkeää.

Ohjaa osallistujia ja hallinnoi liidejä

Hyödyntämällä räätälöitävää osallistujakyselyä voit ohjata osallistujia heidän vastauksiaan vastaaville osastoille sekä priorisoida ja laadullistaa opiskelijaliidejä ennen ja jälkeen tapahtuman.


Luo sitoutumista live-webinaarein

Haluatko tehdä virtuaalitapahtumasta eläväisemmän? Voit järjestää live-webinaareja alustalla.

Tarjoa tietoa ennakkoon tuotetulla materiaalilla

Koosta digitapahtumalle ohjelma ennakkoon tuotetuista videoista ja webinaareista. Osallistuja löytää itselleen mielenkiintoisen ohjelman alustan aikataulusta.

Tervehdi ja auta vierailijoita

Tee potentiaalisten opiskelijoiden olo tervetulleeksi virtuaalisessa vastaanotossa tarjoamalla tukea ja materiaaleja.


Seuraa tapahtuman kehittymistä 

Jokaisella tapahtumaedustajalla on pääsy lähes reaaliajassa päivittyvään informaatioon tapahtumassa tehdyistä toiminnoista, kuten eri osastovierailuista ja webinaarikatseluista.

Tallenna kiinnostus ja tehdyt toiminnot

Lähes jokainen toiminto, jonka vierailija tekee alustalla, jättää jäljen analytiikkaan ja on sieltä tallennettavissa jatkohyödyntämistä varten.

Kerää haluamasi informaatio

Kun pidät oman virtuaalitapahtuman, voit räätälöidä kerättävän informaation tarpeidenne mukaiseksi, oli sitten kyse tapahtumaan rekisteröitymisestä tai osallistujakyselystä.

Kohtaa tarkoituksella

Tarjoa tietoa ja materiaalia  erinomaisten keskustelujen aikaansaamiseksi.Tarjoa informaatiota ja sitouta osallistujat keskusteluun

Listaamalla koulutusvaihtoehtonne ja tarjoamalla webinaareja, esitteitä, linkkejä ja muuta, annat tapahtuman osallistujille heidän tarvitsemaansa tietoa tulevaisuuden suunnittelun tueksi. 

Oli kyse sitten personoidusta avatarista tai kutsuvasta tervetulovideosta, voit brändätä osastot puhumaan oppilaitoksenne kieltä.

Virtual fair booth

Virtual fair platform chat function


Kuljeta potentiaalisia opiskelijoita liidiputkessa henkilökohtaisen kontaktoinnin avulla

Potentiaalisilla opiskelijoilla on monia tapoja tavoittaa teidät tapahtuman aikana: he voivat chatata kanssanne, keskustella videopuhelussa tai varata henkilökohtaisen neuvonta-ajan.

Mukana voi olla useita edustajia oppilaitoksestanne ja he voivat proaktiivisesti ottaa yhteyttä osallistujiin, jotka kiertelevät tapahtumassa. Voit myös hylätä ja shortlistata sekä tehdä muistiinpanoja kontaktista.

Järjestä mieleenpainuva tapahtuma

Olemme apunasi joka askeleella.


 

 

Tuki virtuaalitapahtuman rakentamiseen

Virtuaalitapahtumien järjestämismahdollisuudet ovat kirjavat ja selvitystyö voi olla uuvuttavaa. Meillä palveluun sisältyy aina alustan rakennus ja käyttötuki, jolloin tiedät ennalta, mistä maksat.

Autamme keräämään materiaalin, jonka avulla rakennamme virtuaaliympäristön osastoineen ja edustajaprofiileineen sekä toimitamme ohjeet kirjautumiseen ja alustan käyttöön.

Virtual fair exhibition hall

Opastusta sujuvan tapahtuman järjestämiseen

Tarjoamme tukea ennen ja jälkeen tapahtuman ja ohjeistamme alustan käyttöön. Olemme tukenasi myös tapahtumapäivänä aikana.

Palvelut tapahtuman kasvattamiseen

Sivustollamme käy yli kolme miljoonaa opiskelumahdollisuuksista kiinnostunutta vuosittain ja tietokantamme koostuu yli 200 000 jäsenestä. Voit hyödyntää lisäpalveluitamme digitapahtuman tavoittavuuden kasvattamiseen.

Hae_korkeakouluun_blob_pienempi_
 

Koulutusmessut mukaan työkalupakkiin

Kiinnostaako hakijoiden kohtaaminen diginä, mutta tarvetta ikioman tapahtuman järjestämiselle ei juuri nyt ole? Tutustu Hae korkeakouluun -digimessuihin!

Haluatko kuulla lisää virtuaalitapahtuman järjestämisestä alustallamme ja avullamme?

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja otamme yhteyttä.

""