Kohtaa motivoituneet hakijat
Hae korkeakouluun! -digimessuilla 

Hae korkeakouluun! -digimessut

Starttaa kevään toinen yhteishaku virtuaalimessuilla 13.–15.3.2024. Merkitse tapahtuma kalenteriin ja tule kanssamme auttamaan hakijoita opiskelupaikan löytämisessä.

Hae korkeakouluun! -digimessut on virtuaalinen messutapahtuma, joka tuo yhteen korkeakoulut ja korkeakouluopiskelusta kiinnostuneet. Tapahtuma tarjoaa virtuaalisen ja interaktiivisen kohtaamispaikan oppilaitoksille ja hakupäätöstään pohtiville. Messukävijät pääsevät omaan tahtiinsa ja kokonaan digitaalisesti tutustumaan korkeakouluihin ja niiden tarjontaan – koulutuksiin, kampuksiin ja opiskelijaelämään sekä keskustelemaan chatissa koulujen edustajien kanssa.

Tapahtuma-alusta on auki keskiviikkoaamusta perjantain ja lauantain väliseen keskiyöhön. Näytteilleasettajat voivat chattailla kävijöiden kanssa ke 13.3. klo 9–17.

Osallistuminen on hakijalle maksutonta.

Vuoden 2024 Hae korkeakouluun -tapahtuma on maksuton studentum.fi:n korkeakouluasiakkaille. Jos et ole asiakkaamme, ja olet kiinnostunut tulemaan mukaan, ota yhteyttä asiakkuusvastaaviimme.


Keskustele, tarjoa tietoa ja kerää kontakteja


Mitä?

Virtuaalimessut yhdistää oppilaitokset ja hakupäätöstä pohtivat messukävijät. Messuilla on mahdollista tutustua näytteilleasettajiin oppilaitoksen omilla messuosastoilla, osallistua webinaareihin ja keskustella chatissa edustajien kanssa.

 

Missä?

Tarjoamme digitaalisen 3D-messuympäristön, jolloin mukaantulo on helppoa tietokoneella tai puhelimella mistä tahansa! Tapahtuma-alusta on auki 13.3 klo 9 – 15.3.2024 klo 24. Chat-toiminto on käytettävissä ke 13.3. klo 9–17.

Kenelle?

Kävijäkohderyhmää ovat kaikki korkeakouluopiskelusta kiinnostuneet, erityisesti kevään yhteishaussa hakevat ja heitä tukevat opinto-ohjaajat. Näytteilleasettajapaikat on suunnattu korkeakouluille ja valmennuskurssijärjestäjille.

Untitled design (9)-3
 

Hyödynnä kriittinen ajankohta ja korkea aktiivisuus

studentum.fi:n kävijämäärissä erottuu joka kevät selkeä kävijäpiikki korkeakoulujen yhteishaun aikana. Datan antaman tiedon sekä toteuttamamme Lukiolaiskyselyn perusteella tiedämme, että huomattava osa hakijoista pohtii vielä yhteishaun alkaessakin itselleen sopivia hakukohteita.

Hae korkeakouluun -digimessujen tarkoituksena on tarjota oppilaitoksille ja viime hetkellä hakupäätöstään pohtiville virtuaalinen ja interaktiivinen kohtaamispaikka. Samalla hyödynnetään yhteishaun ensimmäiseen päivään sisältyvä markkinointiarvo. Toteuttamamme markkinointi ja viestintä tukevat näkyvyyttä sekä aktivoivat osallistumista.

2024 HK-messut logo -1
 

Hyödynnä vilkas liikenne ja kohtaa motivoituneet hakijat

 Aktiivisuus on korkealla. Kevään yhteishaun ensimmäinen ja viimeinen päivä ovat studentum.fi:ssä koko vuoden vilkkaimmat päivät. Ensimmäisen hakukohteen lisäksi myös toissijaiset toiveet pitää saada selkeäksi.
 
✓ Sisältömme tavoittavat kävijät, joille korkeakouluun hakeminen on juuri nyt ajankohtaista.
 
✓ Tulevaisuuden suunnittelusta on siirrytty päätöksentekovaiheeseen. Tietoa päätöksenteon tueksi halutaan nopeasti.
 
✓ Opiskelijoiden kokemuksia ja mielipiteitä arvostetaan. 
 
✓ Motivaatio löytää sopivat hakukohteet näkyy käyttäytymisessä – keskusteluvilkkaus on eri tasolla kuin syksyn opiskelutapahtumissa.
 
✓ Live-chat mahdollistaa vuorovaikutuksen ja kävijäkontaktit jäävät talteen myös jatkoa varten. 
 
Untitled design (11)-4
 

Miten kävijät löytävät tapahtuman?

Sähköpostimarkkinointi studentum.fi:n jäsenistölle
 
Sähköpostimarkkinointi lukioiden opinto-ohjaajille 
 
Bannerit ja muu näyttömainonta studentum.fi:ssä
 
Somemainonta

Mistä aiempien vuosien Hae korkeakouluun -digimessuilla vierailleet pitivät?


Keskustelu

"Pidin siitä kuinka chatissa korkeakouluista opiskelijat kyselivät minun uramietteistäni ja osasit hyvin antaa vinkkiä, mihin materiaaleihin kannattaisi tutustua."
 
"Chattimahdollisuus opiskelupaikkojen edustajien kanssa oli hyvä, sain selvitettyä sitä kautta itseäni kiinnostavaa asiaa."
  
"Sain vastaukset kysymyksiini live-chateista."
 
Aivan upeasti toteutettu alusta! Oli ihanaa, kun chatissa henkilö otti itse yhteyttä ja kysyi itse, tarvitsenko apua <3"

Virtuaalisuus

"Virtuaalisuudesta eli että pystyin osallistumaan omalta kotisohvalta :)"
 
"Oli helppoa, nopeaa, paikasta riippumaton. Sai enemmän infoa lyhyessä ajassa versus paikan päällä tapahtuvissa messuissa"
 
"Hieno digitaalinen ulkoasu ja ympäristö oli helppo käyttää."
 
"Sai itsenäisesti tutustua hakukohteisiin koko päivän ajan, joten ehdin illemmalla töiden jälkeen."

Webinaarit ja videot

"Oli miellyttävää kuulla webinaarien kautta opiskelijoiden ja lehtioreiden ajatuksia kyseessä olevasta opetusohjelmasta. Koin webinaarit hyödyllisiksi ja informatiivisiksi."

"Webinaarit hyviä, oli kiva kuulla suoraan opiskelijoilta asiat."

"Pidin siitä, että webinaareja pystyi katsomaan omaan tahtiin ja monta kertaa."

"Se, että kaikki oli avattavissa koko päivän ajan, jonka ansiosta pystyi katsella rauhassa silloin kun ehti, eikä missannut mitään."

Mukaan Hae korkeakouluun -digimessuille?

Haluatko kuulla lisää? Täytä lomake ja olemme yhteydessä!

2024 HK-messut logo -1
 

Näytteilleasettajan materiaalipankki

Tältä sivulta löydät Hae korkeakouluun! -digimessujen näytteilleasettajille suunnattua materiaalia. Päivitämme sivuille lisää materiaalia lähempänä tapahtumaa.

""