Hae korkeakouluun -digimessut käynnistää kevään yhteishaun!

Hae korkeakouluun! on digitaalinen messutapahtuma, joka tuo yhteen korkeakoulut ja korkeakouluopiskelusta kiinnostuneet.
💻Kuin fyysiset messut ja vähän päälle

Mitä? Hae korkeakouluun -digimessut on suunnattu korkeakouluopiskelusta kiinnostuneille, erityisesti kevään 2021 yhteishaussa opiskelupaikkaa hakeville ja heitä tukeville opinto-ohjaajille.

Messukävijät seikkailevat messualustalla eli virtuaalisessa messukeskuksessa. He voivat vierailla eri messuhalleissa, klikata itsensä sisään oppilaitosten messuosastoille, chatata messuedustajien kanssa ja seurata webinaareja.

Missä? digitaalisessa 3D-messuympäristössä

Milloin? keskiviikkona 17.3.2021 klo 9.00-20.00

Dayflow - Riding

Insight 💡
Näytteilleasettajana digimessuilla
Kurkkaa artikkelimme, jossa pureudutaan siihen, mitä näytteilleasettajuus digitaalisilla koulutusmessuilla tarkoittaa käytännössä.

Lue blogikirjoitus

Fresh Folk - Standing (1)
Hyödynnä korkea aktiivisuus yhteishaun ensimmäisinä päivinä

studentum.fi-sivuston kävijämäärissä erottuu joka kevät selkeä kävijäpiikki korkeakoulujen yhteishaun aikana. Tämän ja toteuttamamme Lukiolaiskyselyn perusteella tiedämme, että huomattava osa hakijoista pohtii vielä yhteishaun alkaessakin itselleen sopivia hakukohteita.

Hae korkeakouluun -digimessujen tarkoituksena on tarjota oppilaitoksille ja viime hetkellä hakupäätöstään pohtiville virtuaalinen kohtaamispaikka. Potentiaaliset hakijat voivat tutustua eri korkeakoulujen tarjontaan ja keskustella chatin välityksellä messuedustajien kanssa heti yhteishaun alkaessa. Samalla voidaan hyödyntää yhteishaun ensimmäiseen päivään sisältyvä markkinointiarvo.

Näytteilleasettajaksi?
Messupaketti

Hae korkeakouluun -digimessujen näytteilleasettajille on tarjolla yksi ständityyppi.

Messupaketin hinta on 1 800 € + alv sisältäen:

  • Messuedustajat 
  • Chat-toiminnon
  • Esitteet
  • Videot ja mahdollisuus webinaareihin
  • Tapahtuman jälkeisen raportoinnin
Hae_korkeakouluun_messuosasto
Ota yhteyttä
Kiinnostaako näytteilleasettajuus Hae korkeakouluun -digimessuilla? Haluatko demon messualustasta? Täytä oheinen lomake ja olemme yhteydessä!

Dayflow - Torso

Mukana messuilla

 

Centria-ammattikorkeakoulu

 

Haaga-Helia

Jyväskylän yliopisto

 

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

 

Kajaanin ammattikorkeakoulu

 

Laurea-ammattikorkeakoulu

 

Metropolia Ammattikorkeakoulu

 

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

 

Valmennuskeskus

Hae_korkeakouluun_blob_w600_Email
 
Hae korkeakouluun -digimessut järjestetään 17.3.2021 digitaalisella messualustalla.

Kysymyksiä ja vastauksia

Voiko kävijä rekisteröityä messuille etukäteen?
Messukävijät voivat rekisteröityä messukävijöiksi jo ennen messujen alkamista. Rekisteröityneille kävijöille lähetetään muistutus tapahtuman alkamisesta ennen messuja.
Millä laitteilla alusta toimii?
Messuille voi osallistua koneella, tabletilla tai puhelimella. Messualustan käyttöä ei kuitenkaan suositella Safari-selaimella.
Onko osallistuminen messuvierailijoille maksutonta?
On, ehdottomasti! Vierailijat voivat tulla digimessuille milloin tahansa sinä aikana, kun messut ovat käynnissä.
Mikä on digimessuilla vilkkain aika?

Marraskuussa 2021 järjestetyillä Haavi-messuilla vilkkain aika oli heti aamusta, messujen ensimmäisenä päivänä. Aloitushetken voi olettaa olevan selkeästi vilkkain myös Hae korkeakouluun -digimessuilla. Haavi oli kaksipäiväinen tapahtuma ja messuohjelmaa oli molempina päivinä klo 9-15 välillä. Hae korkeakouluun -digimessuilla haluamme "levittää" ohjelmaa pidemmälle aikavälille, jolloin myös esimerkiksi koulu- tai työpäivän jälkeen voi rauhassa tulla messuille.

Mitä mukaantulo vaatii näytteilleasettajalta?
Rakennamme ennen messuja näytteilleasettajien ständit valmiiksi meille lähetettyjen materiaalien pohjalta.Materiaalit ständiä varten kerätään erillisellä lomakkeella. Näytteilleasettaja voi käyttää jo olemassaolevaa materiaalia (esim. videot, ladattavat esitteet, mainosbannerit) tai laatia messuja varten uutta materiaalia. Messujen aikana näytteilleasettajan messuedustajat voivat olla ständillä haluamansa ajan ja chattailla vierailijoiden kanssa.Halutessaan näytteilleasettaja voi pitää ständillä myös livewebinaarin/webinaareja.
Kuinka paljon omaa ständiä voi räätälöidä oman ilmeen mukaiseksi?
Ständin pohja on ilmeeltään skandinaavisen selkeä, jotta se ei riitele näytteilleasettajien omien brändivärien kanssa. Ständin rakenteet tulevat olemaan kaikille samanlaiset, mutta ständin ilmeeseen voi vaikuttaa omilla materiaaleilla ja omaa brändi-ilmettä ja värimaailmaa tuoda esiin. Näytteilleasettaja voi lisätä ständille mm. logon, videon/videoita, ladattavia esitteitä, rollup-mainoksen, bannerimainoksia ja ns. avatarin eli ständillä "seisovan" messuedustajan kuvan (potretti edustajasta).
Voiko osastolla hyödyntää oppilaitoksen studentum.fi:ssä olevaa koulutustarjontaa ja esittelyjä?

Kyllä voi. Hyvä esimerkki hyödyntämisestä voisi olla ns. koulutuslistaus ständillä. Ständille voi listata koulutustarjonnan kävijöiden tarkasteltavaksi ja tässä voimme hyödyntää studentum.fi:ssä olevia esittelyjä niin sisällön, linkityksen kuin yhteydenottolomakkeen osalta.

Messuille osallistuminen ei kuitenkaan edellytä studentum.fi:n asiakkuutta.

Monenko osallistujan kanssa voi chattailla samanaikaisesti?

Yhdellä messuedustajalla voi olla samanaikaisesti auki neljä chattia. Jos messuedustajia olisi linjoilla esimerkiksi viisi, voisi chatteja olla samanaikaisesti auki 20.

Jos ständillä vieraileva kävijä haluaa chattailla, mutta chatit ovat täynnä, hän siirtyy jonoon. Jonossa ollessaan hän voi siirtyä tutkimaan muita ständejä, eikä hänen tarvitse jäädä odottamaan chatin alkamista ständille. Kävijä saa näytölleen ilmoituksen, kun hänen chat-viestiinsä vastataan.

Millä alustoilla webinaareja voi pitää?
Livewebinaarin voi pitää Zoomin tai YouTube liven kautta.
""