Virtuaalisessa messukeskuksessa tavataan ja laitetaan yhdessä kevään yhteishaku käyntiin!

Hae korkeakouluun! -digimessut

Hae korkeakouluun! on digitaalinen messutapahtuma, joka tuo yhteen korkeakoulut ja korkeakouluopiskelusta kiinnostuneet. Digimessut järjestetään 15.3.-16.3.2023 eli kevään toisen yhteishaun ensimmäisinä päivänä, jolloin ne tarjoavat virtuaalisen kohtaamispaikan oppilaitoksille ja hakupäätöstään pohtiville.

Messut ovat erittäin suosittu tapahtuma niille, jotka hakevat vielä vahvistusta omalle haulle. Tavoitteena on antaa hakijalle mahdollisuus keskustella oppilaitosten edustajien kanssa, katsoa teidän tarjontaa sekä webinaareja ja tutustuttaa kampuksiin sekä opiskelijaelämään. 

Hakija voi osallistua millä laitteella vain ja oman aikataulunsa mukaan. Tapahtuma-alusta on auki molempina päivinä klo 9–24. HUOM! Chat on auki vain 15.3.2023 kello 9–20 välillä! Osallistuminen on hakijalle ilmaista.

Oppilaitokselle on tarjolla Early bird-paketti, jonka hinta on 1980 euroa + alv. Tarjous on voimassa 15.1.2023 saakka, jonka jälkeen hinta on 2250 euroa + alv.  Lisätietoa tarjoavat asiakkuusvastaavamme.


Keskustele, tarjoa tietoa ja kerää kontakteja


Mitä?

Messukävijät voivat tutustua näytteilleasettajiin oppilaitoksen omilla messuosastoilla, osallistua sekä webinaareihin ja keskustella chatissa edustajien kanssa.

Missä?

Tarjoamme digitaalisen 3D-messuympäristön, jolloin mukaantulo on helppoa tietokoneella tai puhelimella mistä tahansa! Tapahtuma-alusta on auki 15.3.-16.3.2023 klo 9–24, mutta chat on auki 15.3.2023  klo 9–20 välillä! 

Kenelle?

Kävijäkohderyhmää ovat kaikki korkeakouluopiskelusta kiinnostuneet, erityisesti kevään yhteishaussa hakevat ja heitä tukevat opinto-ohjaajat. Näytteilleasettajapaikat on suunnattu korkeakouluille ja valmennuskurssijärjestäjille.

Cool Kids - Study (2)
 

Hyödynnä kriittinen ajankohta ja korkea aktiivisuus

studentum.fi:n kävijämäärissä erottuu joka kevät selkeä kävijäpiikki korkeakoulujen yhteishaun aikana. Datan antaman tiedon sekä toteuttamamme Lukiolaiskyselyn perusteella tiedämme, että huomattava osa hakijoista pohtii vielä yhteishaun alkaessakin itselleen sopivia hakukohteita.

Hae korkeakouluun -digimessujen tarkoituksena on tarjota oppilaitoksille ja viime hetkellä hakupäätöstään pohtiville virtuaalinen ja interaktiivinen kohtaamispaikka. Samalla hyödynnetään yhteishaun ensimmäiseen päivään sisältyvä markkinointiarvo. Toteuttamamme markkinointi ja viestintä tukevat näkyvyyttä sekä aktivoivat osallistumista.

People of Brooklyn - Sitting on Floor (1)
 

Hyödynnä vilkas liikenne ja kohtaa motivoituneet hakijat

 Aktiivisuus on korkealla. Kevään yhteishaun ensimmäinen ja viimeinen päivä ovat studentum.fi:ssä koko vuoden vilkkaimmat päivät. Ensimmäisen hakukohteen lisäksi myös toissijaiset toiveet pitää saada selkeäksi.
 
✓ Sisältömme tavoittavat kävijät, joille korkeakouluun hakeminen on juuri nyt ajankohtaista.
 
✓ Tulevaisuuden suunnittelusta on siirrytty päätöksentekovaiheeseen. Tietoa päätöksenteon tueksi halutaan nopeasti.
 
✓ Opiskelijoiden kokemuksia ja mielipiteitä arvostetaan. Näytteilleasettajien webinaareja katsottiin viime vuoden tapahtumassa yli 2000 kertaa.
 
✓ Motivaatio löytää sopivat hakukohteet näkyy käyttäytymisessä – keskusteluvilkkaus on eri tasolla kuin syksyn opiskelutapahtumissa.
 
✓ Live-chat mahdollistaa vuorovaikutuksen ja kävijäkontaktit jäävät talteen myös jatkoa varten. Viimeksi messuillanäytteilleasettajat vaihtoivat reilun 1600 kävijän kanssa yli 8000 chat-viestiä.Kävijät arvostivat saamaansa tukea korkealle, ja näytteilleasettajat antoivat kävijöiden laadulle ja vuorovaikutukselle arvosanan 3,8/5.
 
Stuck at Home - Sitting On Floor
 

Miten kävijät löytävät tapahtuman?

Sähköpostimarkkinointi jäsenistölle ympäri Suomen
 
Sähköpostimarkkinointi opinto-ohjaajille ympäri Suomen
 
Bannerit ja muu näyttömainonta studentum.fi:ssä
 
Some-mainonta
 
✓ Messuohjelma

Mistä aiempien vuosien Hae korkeakouluun-digimessuilla vierailleet pitivät?


Keskustelu

"Pidin siitä kuinka chatissa korkeakouluista opiskelijat kyselivät minun uramietteistäni ja osasit hyvin antaa vinkkiä, mihin materiaaleihin kannattaisi tutustua."
 
"Chattimahdollisuus opiskelupaikkojen edustajien kanssa oli hyvä, sain selvitettyä sitä kautta itseäni kiinnostavaa asiaa."
  
"Sain vastaukset kysymyksiini live-chateista."
 
"Minuun otettiin chatissä yhteyttä pyytämättä jolloin kysymysten esittäminen tuntui helpommalta ja olo tervetulleelta."

Virtuaalisuus

"Virtuaalisuudesta eli että pystyin osallistumaan omalta kotisohvalta :)"
 
"Oli helppoa, nopeaa, paikasta riippumaton. Sai enemmän infoa lyhyessä ajassa versus paikan päällä tapahtuvissa messuissa"
 
"Hieno digitaalinen ulkoasu ja ympäristö oli helppo käyttää."
 
"Pääsi hyvin itsenäisesti tutustumaan kouluihin. Ja aloihin."

Webinaarit ja videot

"Webinaarit hyviä, oli kiva kuulla suoraan opiskelijoilta asiat."

"Pidin siitä, että webinaareja pystyi katsomaan omaan tahtiin ja monta kertaa."

"Se, että kaikki oli avattavissa koko päivän ajan, jonka ansiosta pystyi katsella rauhassa silloin kun ehti, eikä missannut mitään."

Mukaan Hae korkeakouluun -digimessuille?

Haluatko kuulla lisää? Täytä lomake ja olemme yhteydessä!

Stuck at Home - Group Call (1)
 

Näytteilleasettajaksi digimessuille

Artikkelissamme kerrotaan, mitä näytteilleasettajuus Hae korkeakouluun -digimessuilla tarkoittaa käytännössä.

Lue blogikirjoitus → 

HK-messut logo, ei pvmäärää (295 × 233 px) (1)-1
 

Näytteilleasettajan materiaalipankki

Tältä sivulta löydät Hae korkeakouluun! -digimessujen näytteilleasettajille suunnattua materiaalia. Päivitämme sivuille lisää materiaalia lähempänä tapahtumaa.

Hae korkeakouluun -digimessut 2022

 


""