studentum.fi ja Keystone Education Group – yhteiset tavoitteemme

 

Tiedotimme viime kesänä Educations Media Groupin (EMG) ja Keystone Academic Solutionsin (Keystone) yhdistymisestä Keystone Education Groupiksi (KEG). Keystone Education Group on maailman johtava digitaalisen koulutusmarkkinoinnin ja opiskelijarekrytoinnin yhteisö ja väylä. studentum.fi on siis osa Keystone-konsernia, mutta kerrataanpa vielä, mitkä ovat meidän yhteiset tavoitteet!

Tavoite #1

studentum.fi saattaa opiskelupaikkaa etsivät ja sitä tarjoavat yhteen. Tiedonhakua tehdään vikkelästi verkossa, ja toivomme, että sivustomme avulla opiskelupaikkaa pohdiskeleva nuori tai aikuinen löytää sopivan opiskelupolun. Oppilaitokset saavuttavat kohdeyleisönsä, kun ne ovat hakijamarkkinoiden näköalapaikalla eli siellä, missä kysyntää on! 

Keystone Education Group tavoittaa vuosittain yli 110 miljoonaa opiskelijaa, mikä osoittaa meidän arvostavan opiskelijarekrytointia sekä kannustavan kaikenikäisiä kouluttautumaan ja tavoittelemaan unelmiaan.

💎 "Jotta mahdollistamme parhaan mahdollisen hakijakokemuksen, tuotamme yhteistyökumppaneillemme aitoa hyötyä. Oppilaitoksille ja kouluttajaorganisaatioille tavoittelemme maksimaalista näkyvyyttä, bränditunnettuuden kasvua, runsaasti kontakteja ja sitä kautta opiskelijoita. Teemme markkinoinnissa tiivistä yhteistyötä eri tiimien kanssa. Näen, että markkinoinnin rooli on ensisijaisesti tukea myyntiä ja tavoittaa kohderyhmät oikeassa mediaympäristössä," kertoo markkinointipäällikkömme Nina From.

 

Tavoite #2

Me neuvomme opiskelupaikkaa etsiviä päätöksen jokaisessa vaiheessa. Oli hakija kiinnostunut mistä alasta tai vaihtoehdosta tahansa, me työskentelemme heitä ja koulutusta tarjoavia varten. Haluamme, että potentiaalinen opiskelija voi inspiroitua ja tehdä oikean koulutuspäätöksen meidän avullamme.

💡 Tiesithän, että: "studentum.fi-koulutussivustolta löytyy kattavasti tietoa opiskeluun ja koulutusmaailmaan liittyvistä aiheista, kuten tietoa opintoihin hakeutumisesta, pääsykokeista, opintojen rahoituksesta, opiskelupaikkakunnista ja opiskelusta ulkomailla. Suosittuja sisältöjä ovat myös opiskelijoiden antamat koulutusarvioinnit, opiskelijahaastattelut, videoesittelyt ja ammatinvalintatesti," viestintäpäällikkömme Emma Niemi vinkkaa.

 

Tavoite #3

Keystone Education Group ja studentum.fi tarjoavat yhdessä avaimia opiskelijarekrytointiin. Sivustomme ja palvelumme on suunniteltu ensisijaisesti helpottamaan jatko-opintojaan suunnittelevien nuorten ja aikuisten tiedonhakua, mutta tarjoamaan myös markkinoiden parasta näköalapaikkaa oppilaitoksille ja niiden tarjonnalle.

Meillä yhdessä on vuosien kokemus pohjoiseurooppalaisista ja globaaleista koulutusmarkkinoista, joka on antanut meille vankan tietopohjan koulutusmaailmasta. Matkan varrella olemme kehittäneet palvelujamme ja kuunnelleet asiakkaitamme. Organisaatioiden yhdistyminen on antanut meille uusia mahdollisuuksia kehittää tuotteitamme ja kasvaa entisestään koulutusta etsivien ensisijaiseksi digitaaliseksi hakualustaksi.

Yhteistyön kehittäminen ja tulosten aikaansaaminen vaatii kaikilta yhteistä näkemystä,  tavoitteellisuutta sekä tietysti tekemistä. Olemme iloisia, että meillä on entistä laajemmat resurssit kasvaa ja kehittyä yhdessä satojen kumppaniemme kanssa!

🚀 "studentum.fi tavoittaa vuosittain 3,1 milj. koulutusta etsivää henkilöä kaikkialla Suomessa ja kaikista ikäryhmistä. Tämän on mahdollistanut tiivis yhteistyömme asiakasoppilaitostemme ja käyttäjiemme kanssa, joita kuuntelemalla olemme kehittäneet digipalveluitamme kohderyhmille sopivimmiksi. Uskomme, että laadukas sisällöntuotanto yhdistettynä digimarkkinointiin auttaa vuosittain tuhansia kouluttautujia löytämään koulutuksensa ja saavuttamaan unelmiaan. studentum.fi toimii merkittävänä yhdistävänä tekijänä hakijan ja oppilaitosten välillä, jossa jokainen tulevaisuuden opiskelija on arvokas," toimitusjohtajamme Max Lundberg tiivistää.

 

""