Meet the Team: Max – Managing Director

 

Meet the Team -sarjamme esittelee studentum.fi:n ja koulutus.fi:n huikeita tekijöitä, joita kaikkia yhdistää palo jatkuvaan itsensä kehittämiseen. Tutustu nyt Suomen toimitusjohtajaan Maxiin!

Tiimiläisemme työskentelevät Keystone Education Groupilla. Suomessa ylläpidämme ja kehitämme studentum.fi- ja koulutus.fi-hakukonesivustoja sekä huolehdimme asiakkaiden  tarpeista hakija- ja koulutusmarkkinoinnissa.

Miten päädyit töihin studentum.fi:lle?

Asuin Tukholmassa, kun Keystone Education Group lähestyi minua, ja sain silloin kuulla asiakasvastaavan tehtävästä ja sen avoimesta positiosta. Rekrytointiprosessin aikana sain hyvän kuvan yrityksen arvoista, tavoitteista ja suunnasta, ja ne tuntuivat osuvan omaan arvomaailmaani varsin hyvin. Lisäksi työilmapiiri oli iloinen ja rento – kaikilla tuntui olevan hyvä draivi. Tämä arvio osoittautui oikeaksi.

Minkälaisia työtehtäväsi ovat?

Vastaan toiminnastamme Suomessa. Työpäivät ovat erilaisia ja ne sisältävät erityyppisiä tehtäviä. Suurimman osan ajasta työskentelen yhdessä tiimini kanssa, mutta työstän myös yritysjohtamiseen liittyviä asioita.

Miten autat studentum.fi:n asiakkaita?

Pyrimme jatkuvasti löytämään parannettavaa toiminnassamme. Uskomme, että niin kauan, kun pystymme auttamaan ihmisiä löytämään sopivan koulutuksen palveluidemme kautta, niin asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Tarkoituksemme on tuoda koulutusta etsivät ja sitä tarjoavat yhteen – tässä olemmekin onnistuneet hyvin.

Mikä on parasta työssäsi?

Tavoitteiden asettaminen ja niihin pääseminen yhdessä sitoutuneen tiimini kanssa. Se on parasta, kun voi koko työporukan kanssa iloita ja juhlia onnistumista.

Mikä on haastavinta työssäsi?

Haastavinta on onnistua pitämään hyvä balanssi eteenpäin tarpoessa ja toisaalta perusasioiden hoidossa. Esimerkiksi muutokset voivat tarvita yllättävän paljon aikaa, ja silloin on oltava kärsivällinen ja huolehdittava siitä, ettei unohda kaikkea muuta.

Mitä vinkkejä antaisit hakijamarkkinointiin?

Tavoitteiden asettaminen on kaiken lähtökohta. Kun nykytilannetta peilaa tavoitteisiin, niin hahmottaa edessä olevia esteitä. Kun esteet ovat selvillä, pitää löytää ideoita, resursseja, ja kanavia esteiden ylittämiseen. Osallista mahdollisimman monia ajatustyöhön ja hyödynnä myös eri palveluntarjoajien näkemystä ja kokemusta. Yhdessä löydetään usein hyviä ratkaisuja.

Max Lundberg vastaa Suomen yksikön toiminnasta Keystone Education Groupilla. ✨

Salla-Sofia Lahti

Digital Marketing Specialist

""