Meet the Team: Krista – Digital Content Specialist

 

Meet the Team -sarjamme esittelee studentum.fi:n ja koulutus.fi:n huikeita tekijöitä, joita kaikkia yhdistää palo jatkuvaan itsensä kehittämiseen. Tutustu nyt sisällöntuotannon asiantuntijaan Kristaan! ✨

Tiimiläisemme työskentelevät Keystone Education Groupilla. Suomessa ylläpidämme ja kehitämme studentum.fi- ja koulutus.fi-hakukonesivustoja sekä huolehdimme asiakkaiden  tarpeista hakija- ja koulutusmarkkinoinnissa.

Miten päädyit töihin studentum.fi:lle?

Etsin pari vuotta sitten merkityksellisen tuntuisia töitä viestinnän parista, ja huomasin studentum.fi:n hakevan vahvistusta viestintätiimiinsä. Kiinnostuin paikasta, sillä tiedän omakohtaisesta kokemuksesta, etteivät opiskeluihin liittyvät päätökset ole aina yksinkertaisia. Halusin päästä tekemään oman osuuteni asian helpottamiseksi ja auttamaan ihmisiä löytämään oman opintopolkunsa.

Minkälaisia työtehtäväsi ovat?

Pääasiallinen työni on päivittää asiakkaidemme toiveiden mukaan oppilaitos- ja koulutusesittelyitä studentum.fi- ja koulutus.fi -sivustoille. Tämän lisäksi työpäiviini kuuluu viestinnän perustöitä, kuten sisältöjen suunnittelua, asiakasviestintää ja display-mainosten tekemistä.

Toisinaan työn alla on myös erilaisia projekteja – esimerkiksi toukokuussa julkaisemme jälleen selvityksen Suomen parhaimmista opiskelijakaupungeista.

Miten autat studentum.fi:n asiakkaita?

Olen aina valmiina auttamaan, jos asiakkaat tarvitsevat apua esimerkiksi koulutuspäivitystensä kanssa. On ensiarvoisen tärkeää, että sivustoillamme olevat esittelyt ovat selkeitä ja ajan tasalla – näin käyttäjillä on kaikki tarvittava tieto helposti löydettävissä. Toivon, että asiakkaillamme on sellainen olo, että minulle voi laittaa matalalla kynnyksellä viestiä mieltä askarruttavissa asioissa.

Mikä on parasta työssäsi?

Parasta työssäni on mahdollisuus auttaa erilaisista taustoista tulevia ihmisiä löytämään oman suuntansa opiskelu- ja työpolulla. Pidän erityisen paljon erilaisten sisältöjen tekemisestä sekä sellaisista hetkistä, kun suunnittelemme yhdessä uusia juttuja sivustolle, sosiaaliseen mediaan, uutiskirjeisiin tai tapahtumiin.

Mikä on haastavinta työssäsi?

Kaikista haastavinta lienee fokuksen säilyttäminen ja asioiden priorisoiminen. Olen innostunut tällä alalla monesta eri asiasta, mutta samalla on muistettava se, että kellossa on vain rajallinen määrä tunteja!

Mitä vinkkejä antaisit hakijamarkkinointiin?

Kannustan seuraamaan rohkeasti markkinoiden trendejä ja käyttämään luovuutta tietenkin kohderyhmä mielessä pitäen. Koulutusta etsivät tai opiskelun aloittamista suunnittelevat ihmiset kaipaavat myös selkeitä verkkosivustoja ja mahdollisimman monipuolisesti löydettävissä olevaa tietoa!

Krista Kalaja työskentelee Keystone Education Groupilla sisällöntuotannon asiantuntijana. ✨

Salla-Sofia Lahti

Digital Marketing Specialist

""