Hyödynnä virtuaalialustaa hakijamarkkinoinnissa

 

Miten kasvattaa kohderyhmän mielenkiintoa ja erottautua hakijamarkkinoinnissa? Kuinka lisätä vuorovaikutusta kohderyhmän kanssa silloin, kun he kaipaavat tukea oikean koulutuksen etsimiseen? studentum.fin virtuaalitapahtuma-palvelu voi olla ratkaisu näihin kysymyksiin!

Virtuaalialusta on yksi keino erottautua joukosta hakijamarkkinoinnissa. Virtuaalialustalla  järjestät messutapahtuman, johon jokainen voi osallistua paikasta riippumatta. studentum.fillä on vahva kokemus digitaalisesta hakijamarkkinoinnista, luotettava asiakastuki ja huippualusta 3D-virtuaalitapahtumille. Tarjoamme valmista tai räätälöityä interaktiivista alustaa, jonka tuotamme avaimet käteen -periaatteella tai kouluttamalla teidät alustan käyttöön.

Miten oppilaitos hyötyy virtuaalialustasta? 💎
 • Tapahtuma-alustalla tarjoat informaatiota ja sitoutat osallistujia keskusteluun kanssasi reaaliajassa.
 • Virtuaalitapahtumalla viestit olevasi läsnä ja kiinnostunut kuulemaan hakijoiden tarpeista.
 • Virtuaalitapahtuman avulla osoitat, että huomioit myös kauempaakin osallistuvat.
 • Tapahtuma-alustalla voit seurata myös mahdollisia liidejä esimerkiksi chatin tai videopuhelun avulla. Nämä voivat olla esimerkiksi hakijoita, jotka osoittovat suurta mielenkiintoa opintotarjontaasi kohtaan.
 • Listaamalla koulutusvaihtoehtoja ja tarjoamalla webinaareja, esitteitä, linkkejä ja muuta, annat tapahtuman osallistujille heidän tarvitsemaansa tietoa tulevaisuuden opintosuunnittelun tueksi.
Millainen virtuaalinen tapahtuma-alusta on? 💻
 • Voit tilata joko valmiin tai personoidun tapahtuma-alustan, mikä sovitetaan tarpeisiisi.
 • Osastot voidaan rakentaa oppilaitoksesi brändinmukaisesti.
 • Tapahtuma-alusta on virtuaalinen messuympäristö, jossa osallistuja voi kierrellä omaan tahtiin ja jäädä tutkailemaan ja kuuntelemaan sellaista sisältöä, mikä juuri häntä kiinnostaa.
 • Osallistujan tukena on näytteilleasettajan chat-mahdollisuus ja (live-)webinaarit.
 • Virtuaalitapahtuma voi sisältää perinteisten messujen tapaan erilaisia webinaareja ja ständejä
 • Tapahtumassa voi olla useita oppilaitoksesi edustajia ja he voivat ottaa yhteyttä osallistujiin, jotka kiertelevät tapahtuma-alustalla.

 

Tervetuloa kumppanimme virtuaalitapahtumaan! ✨

studentum.fin pitkäaikainen kumppani Suomen Yrittäjäopisto järjestää 9.11.2022 "Osaaminen ja hyvä kiertämään" -virtuaalitapahtuman, joka hyödyntää studentum.fin virtuaalialustaa. Tapahtuma antaa muun sisällön lisäksi ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua oppilaitoksen edustajana studentum.fin kanssa tehtyyn virtuaalialustaan! Tapahtuma on maksuton.

Rekisteröidy tapahtumaan

 

Haluatko järjestää virtuaalitapahtuman?

Virtuaalitapahtumien järjestäminen on iso projekti. Et jää kuitenkaan puille paljaille alustan kanssa, sillä studentum.fillä palveluun sisältyy aina alustan rakennus ja käyttötuki. Varaa aika asiakkuusvastaavaltamme Antilta, niin järjestetään yhdessä onnistunut tapahtuma!

""