Julkaisimme uuden ilmeen oppilaitos- ja koulutussivuillamme!

 

Olemme juuri julkaisseet uuden ilmeen studentum.fi:n oppilaitos- ja koulutussivuilla – tätä olemme odottaneet! Sivut ovat saaneet päivitetyn ja raikkaan ilmeen, jonka tarkoituksena on tehdä sivuilla navigoinnista käyttäjillemme helpompaa ja selkeämpää. Lähdimme uudistusprosessiin kaksi keskeistä tavoitetta mielessämme: halusimme sekä parantaa käyttäjäkokemusta että nostaa sivujen konversioprosenttia.

Uusi ilme on jo otettu käyttöön sivustoillamme Ruotsissa (studentum.se ja utbildning.se). Huolellisen esityön sekä A/B-testausvaiheen jälkeen olemme nyt valmiita ottamaan muutokset käyttöön myös studentum.fi-sivustolla.  

 

Mikä on muuttunut? 

Uudistus koskee oppilaitos- ja koulutussivuja, jotka ovat sivustomme toimivuuden kannalta keskeisessä asemassa, niin koulutuksista tietoa etsiville kuin asiakkaillemmekin. 

Uudistuksen myötä olemme poistaneet sivujen oikean laidan sarakkeen, jolloin sisällöt näkyvät kokoleveänä. Näin käyttäjän huomio pysyy koulutuksessa tai oppilaitoksessa, eikä harhaudu muualle.  

Kuvat ovat saaneet uudet pyöristetyt reunat pehmeämmän ilmeen saavuttamiseksi. 

Olemme käyttäjäkokemusta parantaaksemme myös lisänneet sivujen alalaitaan konversiopalkin, joka korostaa ensisijaista konversiovaihtoehtoa. Palkki seuraa käyttäjän mukana tämän vierittäessä sivun sisältöä alemmas. Kun ensisijainen konversiovaihtoehto pysyy käyttäjän matkassa, on hänen helpompi löytää koulutusesittelystä sen tärkein toiminto:

PS_1

Ensisijainen konversiovaihtoehto voidaan valita oppilaitoskohtaisesti (Ota yhteyttä, Lue lisää tai Hae nyt -konversiot).  

 

Mikä on muuttunut koulutussivuilla?  

Päivitimme yhteenvetolaatikon ulkoasun raikkaammaksi ja selkeämmäksi – nyt käyttäjän on entistäkin helpompi poimia yhteenvetoa silmäilemällä koulutuksen ydintiedot. 

PS_4

Uutena olemme lisänneet uuden tietolaatikon koulutustoteutuksille. Jos koulutuksella on useampia eri aloituksia, käyttäjä voi selailla niitä uudessa näkymässä. 

Päivitimme myös Yhteystiedot-osion, joka yhdistää nyt oppilaitoksen kuvauksen ja muut yhteystiedot yhteen palkkiin:

PS_2

 

Mikä on muuttunut oppilaitossivuilla? 

Oppilaitosesittelyt ovat saaneet uuden yhteenvetolaatikon, jossa on kootusti tietoa oppilaitoksen sijainnista ja arvioinneista sekä Ota yhteyttä -painike yhteydenottoja varten. 

Lisäksi olemme päivittäneet koulutuslistauksen ulkoasun selkeämmäksi ja raikkaammaksi. 

PS_3

Parhaiten huomaat eron tutustumalla itse uudistuneisiin oppilaitos- ja koulutussivuihin. 😊

 

Mitä tästä eteenpäin? 

Vaikka ilme onkin nyt uudistunut, seuraamme edelleen tiivisti tuloksia ja teemme parannuksia sivustoomme. 

Psst! Tulemme uudistamaan myöhemmin myös muiden sivusto-osioidemme ilmettä – mutta siihen palaamme myöhemmin! 

 

Onko sinulla kysyttävää uudistuksesta? Voit olla meihin yhteydessä info@studentum.fi.  

Emma Niemi

Communications Manager

""