[Webinaari] Universal Analytics poistuu – ota käyttöön GA4

 

Pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Petri Mertanen on lupautunut pitämään webinaarin todella tärkeästä aiheesta, Google Analytics 4:sta. Webinaari on osallistujille veloitukseton. 

Google Analyticsin ja muiden amerikkalaisten SaaS-toimijoiden ympärillä on syntynyt paljon keskustelua siitä, kun EU:n ja Yhdysvaltojen välistä datansiirtosopimusta lähdetään uusimaan. Aiemmin Google tiedotti, että Universal Analytics lopettaa datan tallentamisen 1.7.2023, joten monella yrityksellä on edessä siirtyminen Google Analytics 4 versioon tai kokonaan johonkin muuhun järjestelmään.

GA4 on hyvin erilainen järjestelmä kuin edeltäjänsä Universal Analytics, eikä käyttöönotto mene nappia painamalla. Tässä webinaarissa käydään läpi uuden transatlanttisen datansiirtosopimuksen tilannetta sekä vaihtoehtoja verkkosivustojen ja digitaalisen mainonnan mittaamiseen. Lisäksi pureudutaan GA4 version ominaispiirteisiin ja hyödyllisiin ominaisuuksiin. 

Webinaarissa toimii asiantuntijana yhteistyökumppanimme Petri Mertanen (Mertanen & Analytics Associates), jolla on 17 vuoden kokemus Googlen analytiikkatyökalujen käytöstä, konsultoinnista ja kouluttamisesta.

🗓️ Live-webinaari 3.11. klo 9.0010.00

Ilmoittaudu webinaariin

Tervetuloa kuulemaan uusista muuttuvista työkaluista sekä niiden hyödyntämisestä!

""