[Uusi lisäpalvelu] TikTok

 

Palveluvalikoimamme kasvaa TikTokilla! TikTok-mainonnalla tavoitat kohderyhmäsi trendikkään alustan kautta ja lisäät oppilaitoksen brändinäkyvyyttä. 🎉

studentum.fin asiakkaat voivat syksystä alkaen ostaa TikTok-kampanjan hakijamarkkinoinnin tueksi. TikTok on tavoittava vaihtoehto myös koulutusten markkinointiin, sillä siellä näkyvät lyhyet, kiinnostavat ja visuaaliset mainosvideot ovat saaneet käyttäjien huomion. TikTokin laaja sosiaalinen verkosto antaa loistavat edellytykset hakijamarkkinointiin. 

Jokainen TikTok-mainoskampanja toteutetaan yksilöidysti asiakkaan tavoitteet ja kohderyhmä huomioiden. Mainoksesi voidaan kohdentaa esimerkiksi erilaisista koulutusaloista kiinnostuneille.

TikTok-mainonnan hyödyt 💎
  • TikTok on ripeästi kasvanut alusta ja maailman ladatuin sovellus – Suomessa TikTokilla on 1,2 miljoonaa kuukausittaista käyttäjää.
  • Sovellus on ainutlaatuinen tapa markkinoida brändiä lyhytvideoilla. TikTokin tehokas algoritmi suodattaa käyttäjälle sisältöä senhetkisen selausmielenkiinnon perusteella.
  • 90 % TikTokia käyttävistä käy sovelluksessa useita kertoja päivässä ja viipyy siellä usein 45 minuuttia.
  • Suomessa isoin kohderyhmä on 18–24-vuotiaat. TikTokilla mainostat siellä, missä myös hakijamarkkinoinnilla on kysyntää!
  • TikTokissa mainoksella on hyvät mahdollisuudet tavoittaa ja vaikuttaa! Mainoksia näkyy sovelluksessa vähän verrattuna muihin somekanaviin, joten mainostilaa riittää eikä mainosväsymys ole samanlaista kuin muualla somessa.
  • Brändinäkyvyyden tavoitteleminen on helpompaa, sillä TikTokissa mainos ujutetaan taitavasti muuhun videosyötteeseen niin, että kohderyhmän mielenkiinto säilyy ja mainos sopii käyttäjän senhetkiseen selaukseen.
 
Haluatko kokeilla TikTok-mainontaa?

Asiakkuusvastaavamme opastavat mielellään lisäpalveluihin liittyvissä kysymyksissä. Jos haluat kuulla enemmän TikTok-lisäpalvelustamme, varaa aika kalenterista ja lähde rohkeasti kanssamme tavoittelemaan kohderyhmääsi!

""