Suomen Yrittäjäopiston virtuaalinen päivä

 

Meillä on erinomainen kokemus digitaalisten tapahtumien järjestämisestä. Konsernitasolla olemme toteuttaneet yli 60 virtuaalista tapahtumaa. Meillä on myös alusta, joka kestää isoja määriä osallistujia ja taipuu monenlaiseen tapaan tuottaa sisältöjä ja olla interaktiivinen. Kävijämäärältään suurin virtuaalialustalla järjestämämme tapahtuma on ollut Digitala gymnasiemässan Ruotsissa. Digitapahtumaan osallistui 29 000 kävijää. Analysoitavaa dataa on tarjolla aina tapahtuman jälkeen.

Tarjoamme toimivan kokonaisuuden

Virtuaalitapahtumien järjestäminen on iso projekti. Tarvitaan idea, hyvät työkalut, tavoitteet, mittarit ja hyvä tiimi. Meidän palveluumme sisältyy alustan rakennus ja käyttötuki. Autamme keräämään materiaalin, jonka avulla rakennamme virtuaaliympäristön osastoineen ja edustajaprofiileineen sekä toimitamme ohjeet kirjautumiseen ja alustan käyttöön. 

Tarjoamme tukea ennen ja jälkeen tapahtuman, myös itse tapahtumassa. Vaihtoehtoisesti voimme toteuttaa kaiken "avaimet käteen"-periaatteella.

Case Suomen Yrittäjäopisto

Toteutimme digitaalisen virtuaalimessupäivän asiakkaamme Suomen Yrittäjäopiston kanssa marraskuussa 2022. Digipäivän aiheena oli "Osaaminen ja hyvä kiertämään”. Palaute oli huikean hyvä sekä SYO:lta että heidän kohderyhmältään ja erityisesti myös henkilökunnaltaan. Tästä pääset katsomaan videon tapahtumasta, kuulemaan tavoitteesta, toteutuksesta sekä tuloksista. He myös antavat vinkkejä tulevan tapahtuman järjestämiseen. Mikäli aihe kiinnostaa, suosittelen ottamaan yhteyttä asiakkuusvastaaviimme

Meidän kanssamme on helppo lähteä toteuttamaan oppilaitokselle tai yritykselle räätälöityä, omaa kohderyhmää tavoittavaa virtuaalista tapahtumaa. Tervetuloa mukaan edelläkävijöiden joukkoon.

""