Millainen lisähakukampanja 2022 oli?

 

studentum.fin lisähakukampanja toteutettiin jälleen kesä-elokuun aikana. Lue, millainen toteutus oli tänä kesänä! 🌼 

Jotta hakijat ja vapaat opiskelupaikat kohtaisivat toisensa myös kevään hakujen jälkeen, studentum.fi toteuttaa kesäisin lisähakukampanjan. Kampanjassa buustataan oppilaitoksia ja niiden koulutustarjontaa nuorille, jotka jäivät ilman opiskelupaikkaa esimerkiksi kevään yhteishaussa. Lisähakukampanjassa oli mukana studentum.fin kumppaneita: kansanopistoja, lukioita, ammattikouluja ja korkeakouluja. Lue lisähakukampanjan toteutuksesta yleisesti.

Millainen kesän 2022 kampanja oli?

Kampanja toteutettiin aikavälillä 1.6.-31.8.2022. Mukana oli yhteensä 32 oppilaitosta ja  koulutuksia oli esillä studentum.fin kampanjasivulla jopa 300! Kampanjasivulla kävijä pystyi tekemään koulutusvertailua koulutustyypeittäin ja -aloittain. Kampanjamarkkinointia tehtiin uutis- ja käyttäjäkirjeillä, studentum.fin etusivun mainoksilla ja nostoilla ilmoitusnauhaan sekä somessa.

Lataamalla yhteenvedon saat tarkkaa tietoa kampanjaluvuista. Yhteenvedosta selviää esimerkiksi, kuinka monta ihmistä lisähakukampanja tavoitti ja kuinka paljon se herätti kiinnostusta. Yhteenveto listaa myös kiinnostavimmat koulutusalat ja havainnollistaa, millaista markkinointia kampanjan aikana tehtiin. Suosittelemme tutustumaan kerättyyn dataan, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn kampanjasta ja sen toimivuudesta.

 

Lataa yhteenveto

 
Tervetuloa mukaan myös vuonna 2023 ☀️

Kuten tämän vuoden mukana olleiden oppilaitosten määrä 32 kertoo, kampanjamme oli erittäin suosittu myös tänä kesänä. Käänny asiakkuusvastaavanne puoleen ja varmista, että oppilaitoksesi on mukana ensi vuonna!

""