Meet the Team: Linda – Digital Marketing Specialist

 

Meet the Team -sarjamme esittelee studentum.fi:n ja koulutus.fi:n huikeita tekijöitä, joita kaikkia yhdistää palo jatkuvaan itsensä kehittämiseen.

Tiimiläisemme työskentelevät Keystone Education Groupilla. Suomessa ylläpidämme ja kehitämme studentum.fi- ja koulutus.fi-hakukonesivustoja sekä huolehdimme asiakkaiden  tarpeista hakija- ja koulutusmarkkinoinnissa. Autamme oppilaitoksia ja organisaatioita tavoittamaan koulutusta etsivät.

Tutustu nyt digimarkkinoinnin asiantuntijaamme Lindaan! ✨

Miten päädyit töihin studentum.fi:lle?

Olin aloittamassa kauppatieteen maisteriopintojani syksyllä 2020 ja etsin harjoittelupaikkaa markkinoinnin tehtävien parista. Bongasin studentum.fi:n tarjoavan digitaalisen markkinoinnin harjoittelupaikkoja ja päätin laittaa hakemuksen.

Minkälaisia työtehtäväsi ovat?

Aika monipuolisia ja vaihtelevia. Päiviin sisältyy usein joitakin palavereja sekä viestittelyä asiakkaiden ja firman muiden työntekijöiden kanssa. Työtehtäviini kuuluvat mm. sisällöntuotanto, asiakassivujen päivitys, sähköpostimarkkinointi, myyntimateriaalien tuottaminen sekä asiakaskampanjoiden tekeminen sosiaalisen median kanaviin (Instagram, Facebook, TikTok & LinkedIn).

Miten autat studentum.fi:n asiakkaita?

Tuottamalla sisältöjä opiskelijamarkkinoinnin tueksi ja auttamalla asiakkaitamme tavoittamaan opiskelusta kiinnostuneita ja vahvistamaan heidän kiinnostustaan koulutuksia ja oppilaitoksia kohtaan.

Mikä on parasta työssäsi?

Työssäni parasta ovat vaihtelevat ja mielenkiintoiset työtehtävät sekä työskentely huipputyyppien kanssa. Tässä työssä pääsee myös jatkuvasti oppimaan uutta ja haastamaan sekä kehittämään itseään.

Mikä on haastavinta työssäsi?

Asiakkaidemme kirjo on laaja ja eri koulutusaloja ja -tyyppejä on useita. Tämä vaatii monien eri alojen tuntemusta ja niille sopivien ratkaisujen löytämistä, joka voi välillä olla haastavaa. Onneksi näiden haasteiden taklaaminen on usein myös tosi palkitsevaa.

Mitä vinkkejä antaisit hakijamarkkinointiin?

Koita asettua koulutusta tai opiskelupaikkaa etsivän asemaan. Tässä apuna voivat toimia esimerkiksi ostajapersoonat.

 

Linda Pilvinen työskentelee Keystone Education Groupilla digimarkkinoinnin asiantuntijana. ✨

Salla-Sofia Lahti

Digital Marketing Specialist

""