Sisällön kehittäminen

Takaisin yleiskatsaukseen →

Priority Listing koulutus.fi:ssä
 

Priority Listing

Haluatko olla ensimmäinen hakutulos, johon potentiaalinen opiskelija törmää studentum.fi-sivustolla? Hyödynnä Priority Listing -palvelua parantaaksesi koulutuksienne löydettävyyttä entisestään.

Lisäpalvelun avulla valitsemanne koulutukset ja tutkinnot sijoittuvat studentum.fi-sivuston hakutuloksissa kolmen ensimmäisen tuloksen joukkoon valitsemassanne kategoriassa. Mitä ylemmäksi sijoitutte hakutuloksissa - sitä enemmän klikkauksia!

>> Ota yhteyttä

blob_blue_search
 

Lisähaku

Kesäisin on liikkeellä paljon opiskelupaikkaa etsiviä. Toteutamme jälleen suositun lisähakukampanjan, jotta hakijat ja vapaat opiskelupaikat löytäisivät toisensa. Tavoita ilman opiskelupaikkaa jääneet lisähakukampanjamme avulla. 

>> Lue lisää lisähakukampanjasta

Arvioinnit koulutus.fi:ssä
 

Arvioinnit

Anna ääni opiskelijalle! Potentiaaliset opiskelijat arvostavat ja usein aktiivisesti etsivät nykyisten ja entisten opiskelijoiden kokemuksia valitessaan hakukohdettaan tai tulevaa opiskelupaikkaa.

Asiakkaamme saavat osana palvelupakettiaan hyödyntää arviointityökaluamme, jota voi käyttää arviointien kokonaisvaltaiseen hallintaan.

>> Lue lisää Arviointityökalusta

Redaktionelle-kooperation-2
 

Esittelyteksti

Esittelysivuilla viihdytään yleensä pidempään jos ne tarjoavat selkeän katsauksen koulutuksen tai tutkinnon sisältöön. Siksi ytimekkyys, kohderyhmälähtöisyys ja helppolukuisuus ovat avaimia menestykseen.

Videot koulutusesittelyissä
 

Videot

Videon avulla voit vahvistaa brändiänne ja herättää potentiaalisen opiskelijoiden mielenkiinnon. Yksi vaihtoehto on antaa entisten opiskelijoiden kertoa omista kokemuksistaan. Voitte myös esimerkiksi esitellä oppilaitoksenne tiloja tai koulutusten ja tutkintojen sisältöä videokuvan avulla.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, mikäli haluat lisätä koulutusesittelyynne videon. Autamme mielellämme!

Haluatko kuulla lisää?

Täytä yhteystietosi oheiseen lomakkeeseen ja olemme yhteydessä sinuun.

Sinua voisi myös kiinnostaa


Brändi

Kasvata brändisi tunnettuutta

Brändin tunnettuus on oppilaitoksille kriittinen menestystekijä. Halusit sitten lisätä brändin tunnettuutta tiettyjen kohderyhmien keskuudessa, kehittää brändiä tai sitouttaa opiskelijoita - lisäpalvelumme tukevat sinua siinä. 

>> lue lisää

Sähköpostimarkkinointi

Tavoita oikea kohderyhmä

Sähköpostipalvelujemme avulla tavoitat opiskelusta kiiinnostuneet. Tavoita koko jäsenrekisterimme tai ne koulutuksenhakijat, jotka ovat ilmaisseet kiinnostuksensa tiettyjä koulutusaloja kohtaan. 

>> lue lisää

Vinkit & koulutusalan trendit

Lue ja inspiroidu!

Blogissamme nostamme esiin ajankohtaisia koulutusmaailman aiheita, jaamme vinkkejä opiskelijamarkkinointiin sekä tuomme esiin mielenkiintoisia tilastoja ja näkemyksiä toimivan opiskelijarekrytoinnin tueksi.

>> vieraile blogissa

""