Lisäpalvelut: Brändi

Takaisin yleiskatsaukseen →

Etusivun mainos koulutus.fi
 

Etusivun mainos

Etusivun mainos näkyy aitiopaikalla studentum.fi:n etusivulla. 

>> Lue lisää

>> Ota yhteyttä

Retargetointi koulutus.fi
 

Retargetointi

Uudelleenkohdennuksen eli retargetoinnin avulla tavoitat studentum.fi-sivuston kävijät, jotka ovat osoittaneet kiinnostusta koulutustasi, samankaltaista koulutusta tai tiettyä koulutusalaa kohtaan. Palvelun avulla tavoitat relevantin kohdeyleisön ja voit esitellä mainoksessa jopa viittä eri tutkintoa tai koulutusta.

Varaa kategoria ja kuukausi, jonka aikana haluat lisänäkyvyyttä opintotarjonnallesi. Rerargetointi ei vaadi oppilaitokselta mitään materiaalia - me teemme kaiken puolestasi! Mainos kohdistetaan niille, jotka ovat tutustuneet tarjoamiinne koulutuksiin sekä vastaaviin koulutuksiin valitsemassanne kategoriassa. 

>> Ota yhteyttä

Banneri koulutus.fi:ssä
 

Banneri ja panoraamabanneri

Banneri on lisäpalveluiden klassikko. Banneri näkyy kaikkialla studentum.fi-sivustolla. Banneri voidaan tarvittaessa kohdistaa kävijöiden maantieteellisen sijainnin mukaan.

Panoraamabanneri näkyy kaikilla studentum.fi:n sivuilla ylälaidassa paraatipaikalla. Linkitys ohjataan valitsemaanne
kohteeseen.

>> Lue lisää bannerista

>> Lue lisää panoraamabannerista

Kategoriasponsorointi koulutus.fi
 

Kategoriasponsorointi

Sponsorointimainos näkyy studentum.fi:ssä valitun koulutusalan mukaisesti kahdessa paikassa: koulutuslistauksessa ja kaikkien alan koulutusesittelyjen oikeassa laidassa. Linkitys ohjataan valitsemaanne koulutusesittelyyn studentum.fi-sivustolla.

>> Lue lisää

>> Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää?

Täytä yhteystietosi oheiseen lomakkeeseen ja olemme yhteydessä sinuun.

Sinua voisi kiinnostaa myös


Sähköpostimarkkinointi

Tavoita oikea kohderyhmä

Sähköpostipalvelujemme avulla tavoitat opiskelusta kiiinnostuneet. Tavoita koko jäsenrekisterimme tai ne koulutuksenhakijat, jotka ovat ilmaisseet kiinnostuksensa tiettyjä koulutusaloja kohtaan. 

>> lue lisää

Sisällön kehittäminen

Vangitse lukijan mielenkiinto

Lukijan huomion herättäminen verkossa on vaikeampaa kuin koskaan – siksi haluamme antaa muutaman vinkin, joiden avulla onnistut sisällön kanssa netissä.

>> lue lisää

Vinkit & koulutusalan trendit

Lue ja inspiroidu!

Blogissamme nostamme esiin ajankohtaisia koulutusmaailman aiheita, jaamme vinkkejä opiskelijamarkkinointiin sekä tuomme esiin mielenkiintoisia tilastoja ja näkemyksiä toimivan opiskelijarekrytoinnin tueksi.

>> lue lisää

""