Lisäpalvelut: Brändi

Takaisin yleiskatsaukseen →

Retargetointi koulutus.fi
 

Retargetointi

Uudelleenkohdennuksen eli retargetoinnin avulla tavoitat studentum.fi-sivuston kävijät, jotka ovat osoittaneet kiinnostusta koulutustasi, samankaltaista koulutusta tai tiettyä koulutusalaa kohtaan. Palvelun avulla tavoitat relevantin kohdeyleisön ja voit esitellä mainoksessa jopa viittä eri tutkintoa tai koulutusta.

Varaa kategoria ja kuukausi, jonka aikana haluat lisänäkyvyyttä opintotarjonnallesi. Rerargetointi ei vaadi oppilaitokselta mitään materiaalia - me teemme kaiken puolestasi! Mainos kohdistetaan niille, jotka ovat tutustuneet tarjoamiinne koulutuksiin sekä vastaaviin koulutuksiin valitsemassanne kategoriassa. 

>> Ota yhteyttä

Banneri koulutus.fi:ssä
 

Banneri ja panoraamabanneri

Banneri on lisäpalveluiden klassikko. Banneri näkyy kaikkialla studentum.fi-sivustolla. Banneri voidaan tarvittaessa kohdistaa kävijöiden maantieteellisen sijainnin mukaan.

Panoraamabanneri näkyy kaikilla studentum.fi:n sivuilla ylälaidassa paraatipaikalla. Linkitys ohjataan valitsemaanne
kohteeseen.

>> Lue lisää

Etusivun mainos koulutus.fi
 

Etusivun mainos

Etusivun mainos näkyy aitiopaikalla studentum.fi:n etusivulla. 

>> Lue lisää

Kategoriasponsorointi koulutus.fi
 

Kategoriasponsorointi

Sponsorointimainos näkyy studentum.fi:ssä valitun koulutusalan mukaisesti kahdessa paikassa: koulutuslistauksessa ja kaikkien alan koulutusesittelyjen oikeassa laidassa. Linkitys ohjataan valitsemaanne koulutusesittelyyn studentum.fi-sivustolla.

>> Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Täytä yhteystietosi oheiseen lomakkeeseen ja olemme yhteydessä sinuun.

Sinua voisi kiinnostaa myös


Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostipalvelujemme avulla tavoitat opiskelusta kiiinnostuneet. Tavoita koko jäsenrekisterimme tai ne koulutuksenhakijat, jotka ovat ilmaisseet kiinnostuksensa tiettyjä koulutusaloja kohtaan. 

>> Tavoita oikea kohderyhmä

Sisällön kehittäminen

Lukijan huomion herättäminen verkossa on vaikeampaa kuin koskaan – siksi haluamme antaa muutaman vinkin, joiden avulla onnistut sisällön kanssa netissä.

>> Vangitse lukijan mielenkiinto

Vinkit & koulutusalan trendit

Blogissamme nostamme esiin ajankohtaisia koulutusmaailman aiheita, jaamme vinkkejä opiskelijamarkkinointiin sekä tuomme esiin mielenkiintoisia tilastoja ja näkemyksiä toimivan opiskelijarekrytoinnin tueksi.

""