Referenssit

turku_amk_rgb
 

”Yhteistyö Studentumin kanssa on ollut helppoa ja vaivatonta, ja voimme luottaa siihen että sovitut asiat hoituvat ajallaan ja laadukkaasti. Studentumin palvelut vastaavat hyvin tarpeisiimme, ja tarjonta kehittyy koko ajan. Asiakasvastaavamme tuntee toimialamme ja tarjoaa meille aktiivisesti uusia ratkaisuja koulutuksien markkinointiin. Se on juuri sitä, mitä yhteistyökumppaneiltamme toivomme: aktiivista kumppanuutta ja yhteistyötä pelkän ”ostosuhteen” sijaan.”

Sara Pietilä, markkinointisuunnittelija, Turun ammattikorkeakoulu

kauhajoki-logo-ps
 

"Kauhajoen opiston monipuoliset koulutuslinjat ovat saaneet hyvin näkyvyyttä ja useita yhteydenottoja Studentumin kautta. Olemme olleet tyytyväisiä suoraviivaiseen ja mutkattomaan toimintaan, jossa tarpeemme on otettu hyvin huomioon. Olemme saaneet Studentumin avulla huomattavasti lisää asiakkaita. Studentumin avulla markkinointi on ollut vaivatonta ja siitä huolimatta kattavaa, tuloksia on tullut opiston omien markkinointitutkimustenkin mukaan kiitettävästi."

Jussi Luoma, vt. rehtori, Kauhajoen opisto

logo-joutseno-ps
 

"Olemme erittäin tyytyväisiä Studentumin yksilölliseen asiakaspalveluun. Yhteistyö sujuu hyvin. Asiakasvastaavan kanssa asiointi on vaivatonta ja yhdessä ideoimalla olemme saaneet tehokuutta omaan markkinointiimme Studentumin kautta. Studentumin palvelukonseptista löytyy opistollemme parhaiten sopivat markkinointikanavat. Studentum on opistomme vahva markkinointikumppani ja luotamme Studentumin kautta tapahtuvaan markkinointiimme."

Ulla Huhtilainen, rehtori, Joutsenon opisto

alkio-logo
 

"Alkio opisto on tehnyt Studentumin kanssa yhteistyötä jo usean vuoden ajan. Monipuolinen niin avoimen yliopiston kuin ammattikorkeakoulunkin opintotarjontamme tulee hyvin esiin Studentumin tarjoamien eri vaihtoehtojen kautta. Olemme saaneet uusia ideoita markkinointiin, päivitykset hoituvat nopeasti ja olemme tyytyväisiä saamiimme hyviin tilastotietoihin."


Auli Rossi, informaatikko,
Alkio-opisto

EP-Opisto-logo
 

"Olemme Etelä-Pohjanmaan Opistossa olleet tyytyväisiä sujuvaan ja tuloksekkaaseen yhteistyöhön Studentumin kanssa. Saamamme palvelu on ollut mutkatonta ja esimerkiksi päivitykset ovat hoituneet nopeasti ja huolellisesti.

Markkinointi Studentumin kautta on tuottanut konkreettisia ja mitattavia tuloksia. Yhteydenottopyyntöjä on tullut kiitettävästi ja opiston nettisivuille ohjautuu säännöllisesti kävijöitä Studentumin sivuilta."

Etelä-Pohjanmaan Opisto

logo-vnf-ps
 

"Efter flera års samarbete med Studentum kan vi varmt rekommendera söktjänsten för olika utbildningsanordnare såväl finskspråkiga som svenskspråkiga. Som svenskspråkig skola har vi fått en bra synlighet även bland finskspråkiga utbildningsanordnare vilket vi har uppskattat mycket! 

Betjäningen på Studentum är snabb, smidig, tillmötesgående och framför allt - många är de som kontaktat oss via Studentum."

Anita Hagström, informatör, Västra Nylands folkhögskola

kymenlaakson-opisto-logo-ps
 

"Kymenlaakson Opisto on taidelinjoillaan kuvataiteisiin keskittynyt kansanopisto. Tullaksemme näkyväksi tarvitsemme valtakunnallisen kanavan, josta ”oikean henkiset” ihmiset voivat meidät löytää. studentum.fi:n kautta olemme tavoittaneet hyvin koulutuksistamme kiinnostuneet. Olemme olleet tyytyväisiä sekä joustavaan yhteistyöhön että saavutettuihin tuloksiin."

Olli Laurila, rehtori, Kymenlaakson opisto

logo-ps-saamelaisalueenkk
 

Täytyy sanoa, että teillä on kyllä hyvä palvelu! Muistutatte meitä ajoissa koska mitäkin on tulossa ja muotoilette uutiskirjeet. Minun ei tarvitse kuin tarkistaa, että kaikki on ok. Helppoa minulle. Ei tarvitse itse pitää kirjaa kaikista kymmenistä deadlineista. Kiitos siitä!"

Ulla Isotalo, julkaisu- ja markkinointisuunnittelija, Saamelaisalueen koulutuskeskus

logo_voio
 

"Olemme tehneet yhteistyötä Studentumin kanssa jo usean vuoden ajan. Koska omat resurssimme monipuolisen koulutustarjontamme markkinointiin ovat rajalliset, on voinut luottaa siihen, että sovitut asiat hoituvat ajallaan ja laadukkaasti. Asiakasvastaavamme tuntee toimialamme ja tarjoaa meille aktiivisesti uusia ratkaisuja koulutusten markkinointiin, joita sitten yhdessä suunnittelemme ja toteutamme. Tällaista kumppanuutta pidämme arvokkaana pelkän laskutusautomaatin sijaan."

Mervi Ylitalo, koulutuspäällikkö, Voionmaan koulutuskeskus

Akan Svart
 

"Studentum har för oss redan under flera år varit en viktigt marknadsföringskanal för att rekrytera studerande från Sverige och Norge. Under de senaste åren har även Studentum i Finland blivit mer populär vilket vi ser genom flera intresseanmälningar till våra studieprogram."

Niklas Häggström, kanslist /
ekonomiassistent, 
Borgå folkakademi

logo_napattu
 

"Olemme olleet studentum.fi:n asiakkaina jo vuosia. Olemme saaneet huomattavasti enemmän yhteydenottoja kuin osasimme edes suurimmissa haaveissamme odottaa. Ja mikä parasta, yhteydenottajat ovat myös ilmoittautuneet koulutuksiimme eli kiinnostus on ollut todellista. 

Olemme jopa pystyneet rakentamaan täysin uuden ONLINE-koulutuksen näiden yhteydenottojen perusteella. Ja tämän mahdollisti normaalin mukana olon lisäksi käyttämämme etusivun esittely. Se toi mukanaan paljon lisäkyselyjä ja osallistujia koulutukseen. 

Olemme olleet todella tyytyväisiä myöskin asiakaspalveluun ja studentum.fin kokonaistoimintaan. Kaikki sujuu helposti ja mutkattomasti niinkuin sovitaan. On aina mukava jutella asiakaspalvelijoiden kanssa, koska yleensä heillä on – ainakin tähän asti – ollut vain hyviä asioita kerrottavana. Olemme todellakin saaneet investoimillemme rahoille vastinetta ja uskon, että niin tapahtuu jatkossakin:-)"


Raili Halme, k
oulutus- ja markkinointipäällikkö, Dog-Oriented Institute

""