Studentum Roadshow 2021-2022

Studentum Roadshow'n tuttu kokonaisuus vahvistuu juhlavuoden kunniaksi virtuaalisilla ratkaisuilla!

Studentum Roadshow on koulutuskiertue, joka auttaa lukiolaisia opiskelupaikan löytämisessä. Roadshow viettää 10-vuotissynttäreitään ja tavoittaa lukiolaisia kouluilla ja virtuaalisesti. 

“Voisiko eri koulutusmahdollisuuksista ja varsinkin eri alavaihtoehdoista puhua enemmän lukiossa?”

Tämä sitaatti on studentum.fi:n teettämästä Lukiolaiskyselystä syksyltä 2020. Monelle lukiolaiselle tuleva opiskelupaikka on täysin hämärän peitossa, ja tulevaisuuden suunnittelu stressaa vielä useampaa. Tähän tarpeeseen on luotu Studentum Roadshow!

Studentum Roadshow -kiertue starttaa jo kymmenettä kertaa lokakuussa 2021. Tänä vuonna perinteinen kiertuekonsepti täydentyy virtuaalisella kumppanuudella. Kokonaisuuteen kuuluvat Roadshow-kiertue, Digi-Roadshow sekä näytteilleasettajuus Haavi – Digitaalisilla koulutusmessuilla. Digi-Roadshow'n myötä kaikkien lukioiden on nyt mahdollista päästä osallistumaan Roadshow'lle valtakunnallisten etälähetysten ansiosta.

Studentum Roadshow -kiertueen tarkoituksena on auttaa lukiolaisia sekä muita kiertueella kohdattavia nuoria ja aikuisia löytämään tietoa eri opiskeluvaihtoehdoista ja urapoluista. Neljä kuukautta kestävän kiertueen aikana vierailemme kahden Roadshow-lähettilään voimin lukioissa, varuskunnissa sekä koulutusmessuilla ympäri maan.

Hyppää kyytiin ja varmista oppilaitoksenne näkyvyys tulevien opiskelijoidenne keskuudessa!

Roadshow'sta sanottua

“Studentumin info oli äärimmäisen laadukas. Jos olisi ollut mahdollista, olisin halunnut Studentumin infon kaikille lukiolaisille pakolliseksi. Esitys oli niin hyvä!"

-Opinto-ohjaaja

Studentum_RS_2020-2021-1

 

Studentum Roadshow'n 10v-juhlakiertue sisältää

Roadshow

⭐️ Vierailu noin 45 lukiossa, 2–3 varuskunnassa ja 2–3 koulutusmessuilla

⭐️ Roadshow-lähettiläät tutustuvat ennen kiertuetta toimintaanne, jotta osaavat suositella juuri teidän oppilaitostanne potentiaalisille opiskelijoille

⭐️ Lähettiläät voivat jakaa esitteitänne tai muuta markkinointimateriaalianne vierailukohteiden opiskelijoille ja opinto-ohjaajille.

Digi-Roadshow

⭐️ 8 valtakunnallista Digi-Roadshow -etälähetystä, joiden avulla on mahdollista tavoittaa lukiolaisia ympäri maan 

⭐️ Lukiolaisilla on mahdollisuus kysyä kysymyksiä Digi-Roadshow -lähetysten Q&A-osiossa

⭐️ Näkyvyys Roadshow-materiaaleissa, somessa ja studentum.fi:n Roadshow-osiossa

Haavi – Digitaaliset koulutumessut

⭐️ Potentiaaliset opiskelijat voivat tutustua oppilaitokseenne messuosastollanne

⭐️ Messuosastolle on mahdollista lisätä tekstiä, kuvia, videoita, webinaareja, ladattavaa sisältöä ja linkkejä

⭐️ Mahdollisuus chattailla messuosastolla vierailevien messukävijöiden kanssa 

Lue lisää Haavista!

Miksi Studentum Roadshow?

Canva Design DAEVLRdSJ9A

Valtakunnallinen näkyvyys

Studentum Roadshow on studentum.fi:n yhteistyöoppilaitoksille tarkoitettu kiertue. Kiertueella on mukana maksimissaan 20 oppilaitoskumppania, joten oppilaitoksenne näkyvyys on taattu. Uutta vuoden 2021-2022 kiertueella ovat valtakunnalliset paikasta riippumattomat Digi-Roadshow -etälähetykset.

Canva Design DAEVirnbF7k

Henkilökohtainen kontakti potentiaalisiin opiskelijoihin

Roadshow-lähettiläät kohtaavat nuoria lähi- ja etäkäynneillä ja auttavat heitä opiskeluun liittyvissä pohdinnoissa. Oppilaitoksenne voi halutessaan lähettää vierailuille myös omia opiskelijavieraita. Vierailujen lisäksi oppilaitoksenne edustajat voivat keskustella messukävijöiden kanssa Haavi-digimessuilla.

Untitled design (2)-1

Uniikki, tunnettuutta lisäävä kokonaisuus

Yhdistelmä monipuolista näkyvyyttä, henkilökohtaista ohjausta, nuorten kohtaamista – paikan päällä ja virtuaalisesti! Studentum Roadshow lisää oppilaitoksen tunnettuutta tarjoamalla näkyvyyttä lukioissa, varuskunnissa, koulutusmessuilla, studentum.fi-sivuston Roadshow-osiossa, sosiaalisessa mediassa, infotilaisuuksissa kouluilla ja etälähetyksessä sekä Haavi-digimessuilla.

 

Miten mukaan?

Lunasta paikkasi Studentum Roadshow'lla

Lukuvuoden 2021–2022 kiertueelle otamme mukaan 20 yhteistyökumppania.

Early bird hinta lukuvuoden 2021–2022 Roadshow’lle (sis. Roadshow, Digi-Roadshow ja Haavi – Digitaaliset koulutusmessut) on 4900 € + ALV (voimassa 31.3.2021 asti). Normaalihinta 5600 € + ALV.

Varaa paikkasi olemalla meihin yhteydessä.

Kiertuepalaute 2020-2021
Roadshow tunnetaan lukioissa ympäri Suomen

Yhdeksäs Studentum Roadshow paketoitiin onnistuneen kiertueen jälkeen tammikuussa 2021. Keräsimme palautetta opoilta, joiden lukioissa Roadshow vieraili lähi- ja etäkäyntien merkeissä. Tutustu kiertueen yhteenvetoon, lähettiläiden ajatuksiin sekä opoilta saatuun palautteeseen!

Lue lisää täältä
RS_2020-2021
Roadshow'sta sanottua

“Opiskelijoilta tuli hyvää palautetta, erityisesti esittäjien omat kokemukset olivat paikallaan.”

-Opinto-ohjaaja

"Etänäkin tämä näyttää toimivan erittäin hyvin. Erityisen kiva juttu oli tuo opiskelijoiden mahdollisuus osallistua kertomalla mielipiteensä.”

-Opinto-ohjaaja

Kiinnostuitko?

Lisätietoja koulutuskiertueesta saat olemalla meihin yhteydessä. Voit myös jättää yhteystietosi alle ja olemme yhteydessä!

💡 Noin kolmannes ei abivuotensa syksynä tiedä, mihin hakee lukion jälkeen opiskelemaan

Kysyimme lukiolaisilta syksyllä 2020, kuinka selkeitä heidän tulevaisuudensuunnitelmansa ovat. Selvisi, että monelle tuleva opiskelupaikka on iso kysymysmerkki.

Vajaa neljäsosa lukiolaisista tietää, mihin aikoo hakea opiskelemaan lukion jälkeen. Melkein kaksi kolmasosaa ei tiedä, minne aikoo hakea.

Abiturienteista noin joka kolmas tietää, minne aikoo hakea. Silti lähes kolmanneksella valinta on vielä abivuoden syksyllä kokonaan auki.

Lue lisää Lukiolaisraportista

 

Tiedätkö, mihin aiot hakea lukion jälkeen opiskelemaan?

lukiolaisraportti_graafi_RS-1
Studentum microsite2-2
 

Studentum Roadshow on koulutuskiertue, joka vierailee noin 45 lukiossa, 2–3 varuskunnassa ja 2–3 koulutusmessuilla ympäri Suomen auttaen nuoria ja aikuisia löytämään oman juttunsa.

Roadshow starttaa seuraavan kerran lokakuussa 2021.

""