Studentum Roadshow'n tuttu kokonaisuus vahvistuu juhlavuoden kunniaksi virtuaalisilla ratkaisuilla!

“Voisiko eri koulutusmahdollisuuksista ja varsinkin eri alavaihtoehdoista puhua enemmän lukiossa?”

Tämä sitaatti on studentum.fi:n Lukiolaiskyselystä syksyltä 2020. Monelle lukiolaiselle tuleva opiskelupaikka on hämärän peitossa, ja tulevaisuuden suunnittelu stressaa vielä useampaa. Tähän tarpeeseen on luotu Studentum Roadshow!


Studentum Roadshow -kiertue starttaa jo kymmenettä kertaa lokakuussa 2021. Tänä vuonna perinteinen kiertuekonsepti täydentyy virtuaalisella kumppanuudella. Kokonaisuuteen kuuluvat Roadshow-kiertue, Digi-Roadshow ja näytteilleasettajuus digitaalisilla koulutusmessuilla.

Studentum Roadshow -kiertueen tarkoituksena on auttaa lukiolaisia sekä muita kiertueella kohdattavia nuoria ja aikuisia löytämään tietoa eri opiskeluvaihtoehdoista ja urapoluista. Neljä kuukautta kestävän kiertueen aikana vierailemme kahden Roadshow-lähettilään voimin lukioissa, varuskunnissa sekä koulutusmessuilla ympäri maan. Digi-Roadshow'n myötä kaikkien lukioiden on nyt mahdollista päästä osallistumaan Roadshow'lle valtakunnallisten etälähetysten ansiosta.

Studentum Roadshow'n 10v-juhlakiertue sisältää


Roadshow

⭐️ Vierailu noin 45 lukiossa, 2–3 varuskunnassa ja 2–3 koulutusmessuilla

⭐️ Roadshow-lähettiläät tutustuvat ennen kiertuetta toimintaanne, jotta osaavat suositella juuri teidän oppilaitostanne potentiaalisille opiskelijoille

⭐️ Lähettiläät voivat jakaa esitteitänne tai muuta markkinointimateriaalianne vierailukohteiden opiskelijoille ja opinto-ohjaajille.

Digi-Roadshow

⭐️ 8 valtakunnallista Digi-Roadshow -etälähetystä, joiden avulla on mahdollista tavoittaa lukiolaisia ympäri maan 

⭐️ Lukiolaisilla on mahdollisuus kysyä kysymyksiä Digi-Roadshow -lähetysten Q&A-osiossa

⭐️ Näkyvyys Roadshow-materiaaleissa, somessa ja studentum.fi:n Roadshow-osiossa

Haavi – Digitaaliset koulutumessut

⭐️ Potentiaaliset opiskelijat voivat tutustua oppilaitokseenne messuosastollanne

⭐️ Messuosastolle on mahdollista lisätä tekstiä, kuvia, videoita, webinaareja, ladattavaa sisältöä ja linkkejä

⭐️ Mahdollisuus chattailla messuosastolla vierailevien messukävijöiden kanssa

Miksi Studentum Roadshow?


edu_brand_awareness-1
 

Valtakunnallinen näkyvyys

Studentum Roadshow on studentum.fi:n yhteistyöoppilaitoksille tarkoitettu kiertue. Kiertueella on mukana maksimissaan 20 oppilaitoskumppania, joten oppilaitoksenne näkyvyys on taattu. Uutta vuoden 2021-2022 kiertueella ovat valtakunnalliset paikasta riippumattomat Digi-Roadshow -etälähetykset.

edu_recruitment
 

Henkilökohtainen kontakti potentiaalisiin opiskelijoihin

Roadshow-lähettiläät kohtaavat nuoria lähi- ja etäkäynneillä ja auttavat heitä opiskeluun liittyvissä pohdinnoissa. Oppilaitoksenne voi halutessaan lähettää vierailuille myös omia opiskelijavieraita. Vierailujen lisäksi oppilaitoksenne edustajat voivat keskustella messukävijöiden kanssa Haavi-digimessuilla.

edu_scaling
 

Uniikki, tunnettuutta lisäävä kokonaisuus

Yhdistelmä monipuolista näkyvyyttä, henkilökohtaista ohjausta, nuorten kohtaamista – paikan päällä ja virtuaalisesti! Studentum Roadshow lisää oppilaitoksen tunnettuutta tarjoamalla näkyvyyttä lukioissa, varuskunnissa, koulutusmessuilla, studentum.fi-sivuston Roadshow-osiossa, sosiaalisessa mediassa, infotilaisuuksissa kouluilla ja etälähetyksessä sekä Haavi-digimessuilla.

Miten mukaan?

Lukuvuoden 2021–2022 kiertueelle otamme mukaan 20 yhteistyökumppania. Hinta lukuvuoden 2021–2022 Roadshow’lle (sis. Roadshow, Digi-Roadshow ja Haavi – Digitaaliset koulutusmessut) on 5600 € + ALV.

Varaa paikkasi olemalla meihin yhteydessä!

roadshow3
 

Miten 2020-2021 Roadshow meni?

Yhdeksäs Studentum Roadshow paketoitiin onnistuneen kiertueen jälkeen tammikuussa 2021. Keräsimme palautetta opoilta, joiden lukioissa Roadshow vieraili lähi- ja etäkäyntien merkeissä. Tutustu kiertueen yhteenvetoon, lähettiläiden ajatuksiin sekä opoilta saatuun palautteeseen!

Lue lisää täältä

Roadshow'sta sanottua


“Opiskelijoilta tuli hyvää palautetta, erityisesti esittäjien omat kokemukset olivat paikallaan.”

-Opinto-ohjaaja

"Etänäkin tämä näyttää toimivan erittäin hyvin. Erityisen kiva juttu oli tuo opiskelijoiden mahdollisuus osallistua kertomalla mielipiteensä.”

-Opinto-ohjaaja

“Studentumin info oli äärimmäisen laadukas. Jos olisi ollut mahdollista, olisin halunnut Studentumin infon kaikille lukiolaisille pakolliseksi. Esitys oli niin hyvä!"

-Opinto-ohjaaja

💡 Noin kolmannes ei abivuotensa syksynä tiedä, mihin hakee lukion jälkeen opiskelemaan

Kysyimme lukiolaisilta syksyllä 2020, kuinka selkeitä heidän tulevaisuudensuunnitelmansa ovat. Selvisi, että monelle tuleva opiskelupaikka on iso kysymysmerkki.

Vajaa neljäsosa lukiolaisista tietää, mihin aikoo hakea opiskelemaan lukion jälkeen. Melkein kaksi kolmasosaa ei tiedä, minne aikoo hakea.

Abiturienteista noin joka kolmas tietää, minne aikoo hakea. Silti lähes kolmanneksella valinta on vielä abivuoden syksyllä kokonaan auki.

Tiedätkö, mihin aiot hakea lukion jälkeen opiskelemaan?

lukiolaisraportti_graafi_RS-1-1


Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä!

Lisätietoja koulutuskiertueesta saat olemalla meihin yhteydessä. Voit myös jättää yhteystietosi alle ja olemme yhteydessä!

""