Virtuaalisia kohtaamisia potentiaalisten opiskelijoiden kanssa

Haavi – Digitaaliset koulutusmessut

Haavi on digitaalinen messutapahtuma, joka tuo oppilaitokset ja opiskeluvaihtoehtoja pohtivat yhteen virtuaalisessa messukeskuksessa.

Seuraavaksi järjestämme Hae korkeakouluun! -digimessut. Lue lisää täällä →Mitä?

Digitaaliset koulutusmessut kaikille opiskelua ja tulevaisuuttaan pohtivien avuksi ja tueksi! Kävijät voivat tutustua oppilaitoksiin messuosastoilla, osallistua webinaareihin ja chattailla oppilaitosten edustajien kanssa.

Milloin?

Vuoden 2021 Haavi-digimessut järjestettiin 9.–15. marraskuuta. Seuraavien digimessujen ajankohta varmistetaan myöhemmin.

Kenelle?

Yläastelaiset, lukiolaiset, ammatilliset opiskelijat, alanvaihtajat, opot ja kaikki muut oppimisesta ja opiskelusta kiinnostuneet

Kurkista alustalle


 

Tulevaisuuttaan pohtiva voi tulla Haaviin selvittämään, mikä voisi olla hänelle sopiva opiskelupaikka ja millaisia vaihtoehtoja oikeastaan onkaan tarjolla. Haavi tarjoaa mahdollisuuden tiedonhankintaan, vuorovaikutukseen oppilaitosten kanssa ja innostumiseen tulevaisuuden mahdollisuuksista.

Messukävijät kirjautuvat sisään virtuaaliseen messukeskukseen ja seikkailevat siellä vapaasti näytteilleasettajien osastoihin tutustuen.

Kullekin näytteilleasettajalle luodaan oma messuosasto. Osastolle voi tuoda messupaketista riippuen mm. kuvia, videoita, webinaareja, esitteitä ja linkkejä. Oppilaitoksen koulutustarjonta listataan kävijöiden tarkasteltavaksi osastolle.

Kävijä voi aloittaa chat-keskustelun näytteilleasettajan kanssa tai näytteilleasettaja voi tarjota apuaan kävijälle. Messuilla voi pitää webinaareja, joilla innostaa vuorovaikutukseen ja näyttää oppilaitoksen menoa pintaa syvemmältä.

Kaikista kävijöiden messuosastoilla tekemistä toiminnoista, kuten koulutusklikkauksista ja webinaarien katseluista kertyy reaaliajassa tietoa näytteilleasettajan hallintapaneeliin. Tilastot ja kontaktit ovat näytteilleasettajan hyödynnettävissä.

 

Haavi_pallot_logo_no_background
 

Miten kävijät löytävät tapahtuman?

Kohdennettu sähköpostimarkkinointi jäsenistölle ympäri Suomen
 
Kohdennettu sähköpostimarkkinointi opinto-ohjaajille ympäri Suomen
 
Bannerit ja muu näyttömainonta studentum.fi:ssä
 
Some-mainonta
 
✓ Messuohjelma

Haluatko lisätietoja Haavista?

Jätä yhteystietosi lomakkeella ja palaamme asiaan mahdollisimman pian. Kerromme mielellämme lisää digitaalisista koulutusmessuista ja niiden mahdollisuuksista näytteilleasettajille.

""