Virtuaalisia kohtaamisia potentiaalisten opiskelijoiden kanssa

Haavi – Digitaaliset koulutusmessut 9.–15.11.2021

Haavi-digimessut järjestettiin ensimmäistä kertaa marraskuussa 2020 ja nyt on uuden kierroksen aika! Tapahtuma tuo jälleen oppilaitokset ja opiskeluvaihtoehtoja pohtivat yhteen digitaalisessa messukeskuksessa. Vuoden 2021 Haavi-digimessut järjestään 9.–15. marraskuuta.

Tule näytteilleasettajaksi →Mitä?

Digitaaliset koulutusmessut kaikille opiskelua ja tulevaisuuttaan pohtivien avuksi ja tueksi! Kävijät voivat tutustua oppilaitoksiin messuosastoilla, osallistua webinaareihin ja chattailla oppilaitosten edustajien kanssa.

Milloin?

9.–10.11.2021 messuilla on ohjelmaa ja messuedustajat ovat tavattavissa osastoilla.

11.–15.11.2021 tapahtuma on edelleen auki kävijöille ja kaikki sisältö heidän tarkasteltavissaan. Kävijächat tarjoaa apua kävijöille arkipäivisin klo 9-15.

Kenelle?

Yläastelaiset, lukiolaiset, ammatilliset opiskelijat, alanvaihtajat, opot ja kaikki muut oppimisesta ja opiskelusta kiinnostuneet

 

Tulevaisuuttaan pohtiva voi tulla Haaviin selvittämään, mikä voisi olla hänelle sopiva opiskelupaikka ja millaisia vaihtoehtoja oikeastaan onkaan tarjolla. Haavi tarjoaa mahdollisuuden tiedonhankintaan, vuorovaikutukseen oppilaitosten kanssa ja innostumiseen tulevaisuuden mahdollisuuksista.

Messukävijät kirjautuvat sisään virtuaaliseen messukeskukseen ja seikkailevat siellä vapaasti näytteilleasettajien osastoihin tutustuen.

Kullekin näytteilleasettajalle luodaan oma messuosasto. Osastolle voi tuoda messupaketista riippuen mm. kuvia, videoita, webinaareja, esitteitä ja linkkejä. Oppilaitoksen koulutustarjonta listataan kävijöiden tarkasteltavaksi osastolle.

Kävijä voi aloittaa chat-keskustelun näytteilleasettajan kanssa tai näytteilleasettaja voi tarjota apuaan kävijälle. Messuilla voi pitää webinaareja, joilla innostaa vuorovaikutukseen ja näyttää oppilaitoksen menoa pintaa syvemmältä.

Kaikista kävijöiden messuosastoilla tekemistä toiminnoista, kuten koulutusklikkauksista ja webinaarien katseluista kertyy reaaliajassa tietoa näytteilleasettajan hallintapaneeliin. Tilastot ja kontaktit ovat näytteilleasettajan hyödynnettävissä.

 

 

Vaihtoehdot näytteilleasettajalle


Plus

✔️Iso messuosasto
✔️Logo
✔️Koulutustarjonta linkkeineen
✔️Räätälöitävä avatar
✔️Rajattomasti videoita
✔️Rajattomasti kuvia
✔️Rajattomasti esitteitä
✔️Rollup
✔️Yhteydenottopainike
✔️Tilastot
✔️Kontaktit
✔️Käyttötuki
✔️Kyselytoiminto
✔️Chat
✔️Webinaarit

1 800 e + alv (norm. 2 000 e + alv)

Avaa mediakortti

Plus_osasto

Plus-paketilla saat käyttöön kaikki virtuaalialustan tarjoamat toiminnot näytteilleasettajalle. Suurin osasto on brändättävissä rajattomin kuva-, video- ja esitemateriaalein. Voitte hyödyntää kyselytoimintoa, napata kävijöiden huomion webinaareilla, tuoda opiskelijalähettiläitä edustamaan osastolle ja chattailemaan kävijöiden kanssa. Saatte kaiken tilastoinnin kävijöistä ja osastollanne tehdyistä toiminnoista reaaliajassa sekä kontaktit käyttöönne. studentum.fi kokoaa messuosaston näytteilleasettajan toimittamista materiaaleista. Pakettiin kuuluvilla admin-tunnuksilla pääsette halutessanne myös itse muokkaamaan osastoa.


Medium

✔️Keskikokoinen messuosasto
✔️Logo
✔️Koulutustarjonta linkkeineen
✔️Räätälöitävä avatar
✔️2 kpl videoita
✔️2 kpl kuvia
✔️2 kpl esitteitä
✔️Rollup
✔️Yhteydenottopainike
✔️Tilastot
✔️Kontaktit
✔️Käyttötuki

1 350 e + alv (norm. 1 550 e + alv)

Avaa mediakortti

Medium_osasto2_2

Medium-paketti soveltuu hyvin brändimainontaan. Keskikokoisen osaston voi räätälöidä oppilaitoksen materiaalein: kuvin, esittein, videoin ja erottautua omalla avatarilla ja roll-upilla. Saatte tilastot ja kontaktit käyttöönne ja voitte ohjata liikennettä omille nettisivuillenne. studentum.fi kokoaa messuosaston materiaalien pohjalta.


Perus

✔️Keskikokoinen messuosasto
✔️Logo
✔️Koulutustarjonta

Perus_osasto2_2

Perus-paketti sisältää pienen messuosaston, johon sisältyy logo, kuva ja koulutukset. Paketti on saatavilla vain studentumin asiakkaille. Sisältö koostetaan asiakkaan studentum.fi-profiilin perusteella. Vielä ehdit lunastaa tarjouksen!


Lisäpalvelut

Chat 200 e/kpl
Webinaariominaisuus 300 e (sis. rajattomasti webinaareja + tilastot ja kontaktit)
Rajattomasti videoita 100 e
Rajattomasti kuvia 100 e
Rajattomasti esitteitä 100 e
Päivitys isoon osastoon 200 e (sis. rajattomat kuvat, videot ja esitteet)

Chat on lisättävissä vain Plus-pakettiin, muut palvelut vain Medium-pakettiin.


Haavi_pallot_logo_no_background
 

Miten kävijät löytävät tapahtuman?

Kohdennettu sähköpostimarkkinointi jäsenistölle ympäri Suomen
 
Kohdennettu sähköpostimarkkinointi opinto-ohjaajille ympäri Suomen
 
Bannerit ja muu näyttömainonta studentum.fi:ssä
 
Some-mainonta
 
✓ Messuohjelma

Haluatko lisätietoja Haavista?

Jätä yhteystietosi lomakkeella ja palaamme asiaan mahdollisimman pian. Kerromme mielellämme lisää digitaalisista koulutusmessuista ja niiden mahdollisuuksista näytteilleasettajille.

""