Virtuaalisia kohtaamisia potentiaalisten opiskelijoiden kanssa

Haavi – Digitaaliset koulutusmessut

Haavi – Digitaaliset koulutusmessut järjestettiin ensimmäistä kertaa marraskuussa 2020 ja nyt on uuden kierroksen aika! Tapahtuma tuo jälleen oppilaitokset ja opiskeluvaihtoehtoja pohtivat yhteen digitaalisessa messukeskuksessa. Vuoden 2021 Haavi-digimessut järjestään 9.–10. marraskuuta.Mitä?

Messukävijät voivat tutustua oppilaitoksiin messuosastoilla, osallistua webinaareihin, seikkailla messualustalla ja olla yhteydessä näytteilleasettajiin

Missä?

Virtuaalisessa 3D-messuympäristössä

Kenelle?

Yläastelaiset, lukiolaiset, ammatilliset opiskelijat, alanvaihtajat sekä muut oppimisesta ja opiskelusta kiinnostuneet

reception_blob
 

Tästä on kyse

💡 Haavi-digimessut tuo oppilaitokset ja opiskeluvaihtoehtoja pohtivat yhteen digitaalisessa messukeskuksessa.

💡 Messukävijät voivat seikkailla messualustalla eli virtuaalisessa messukeskuksessa vapaasti. Kävijät voivat vierailla eri messuhalleissa, klikata itsensä sisään oppilaitosten messuosastoille ja seurata webinaareja auditoriossa.

💡 Kullekin näytteilleasettajalle luodaan oma messuosasto. Messuosasto rakennetaan näytteilleasettajan ilmeen ja materiaalin mukaiseksi. Osastolle voi tuoda kuvia, rollupin, videoita, webinaareja, ladattavaa esittelymateriaalia ja linkkejä. studentum.fi kokoaa messuosaston näytteilleasettajan toimittamista materiaaleista.

💡 Näytteilleasettaja voi pitää messuilla webinaareja. Ohjelma on kaikkien messukävijöiden selattavissa alustalla ja sitä nostetaan esiin ennen messuja. Halutessaan näytteilleasettaja saa Haavi-messuilla esitettyä webinarimateriaalia näkyviin studentum.fi:n messusivustolle messujen jälkeen.

booth_blob
 

🏚️ Näytteilleasettajan opintotarjonta listataan koulutuksittain tai aloittain messukävijöiden tarkasteltavaksi osastolle. Messuosastolle voi luoda myös kyselyitä ja messutarjouksia.

🏚️ Messukävijät voivat vierailla vapaasti messuosastoilla. Näytteilleasettajan materiaalit, kuten webinaarit ja koulutukset ovat osastolla kävijän vapaasti tutustuttavissa. Näytteilleasettaja saa datan kaikista ständeillä vierailleista.

🏚️ Messukävijä voi aloittaa keskustelun näytteilleasettajan kanssa tai näytteilleasettaja voi tarjota apuaan messukävijälle. Keskustella voi perinteisen chatin tai videochatin välityksellä.

🏚️ Messukävijä vastaa messuille tullessaan kyselyyn, joka helpottaa "matchien" syntymistä eli näyttää esimerkiksi kävijälle vastausten perusteella parhaiten sopivat koulutukset.

 

“Pidin mahdollisuudesta keskustella messuedustajien kanssa chatissa. Näin päästiin niin lähellä kasvokkain kohtaamista kuin tässä ajassa on mahdollista. Messuympäristössä liikkuminen oli vaivatonta.” - Messukävijä

Ota yhteyttä

Järjestämme seuraavat Haavi-messut marraskuussa 2021. Haluatko kuulla lisää? Täytä lomake ja olemme yhteydessä!

Sinua voisi kiinnostaa myös


Hae_korkeakouluun_blob_pienempi_

Hae korkeakouluun! -digimessut

Hae korkeakouluun! on digitaalinen messutapahtuma, joka tuo yhteen korkeakoulut ja korkeakouluopiskelusta kiinnostuneet. Hyödynnä korkea aktiivisuus yhteishaun ensimmäisinä päivinä ja tule mukaan näytteilleasettajaksi!

Lue lisää

roadshow3

Studentum Roadshow 10-vuotta

Yhdistelmä monipuolista näkyvyyttä, henkilökohtaista ohjausta sekä nuorten kohtaamista – paikan päällä ja virtuaalisesti! Studentum Roadshow'n 10-vuotiskiertueen kumppanuuteen kuuluu myös näytteilleasettajapaikkan Haavi-digimessuilla!

Lue lisää

gymnasium-covidrapport-ht-blob

Virtuaalitapahtuma 3D-alustalla

Etsitkö kumppania oman virtuaalitapahtuman kuten avointen ovien päivän toteuttamiseen? Meillä on vahva tausta digitaalisessa opiskelijamarkkinoinnissa, kiitetty asiakastuki ja huippualusta 3D-virtuaalitapahtumille!

Lue lisää

""