Varaa paikka Hae korkeakouluun! -digimessuilta nyt!

 

Kevään 2023 Hae korkeakouluun! -digimessut järjestetään 15.3.–16.3.2023 eli silloin, kun korkeakoulujen kevään toinen yhteishaku alkaa! Digimessuilla hakija tutustuu oppilaitoksiin kätevästi mistä vain ja saa tarvitsemaansa tietoa opiskelu- mahdollisuuksista kevään yhteishakuun.

Hae korkeakouluun! -digimessut on erittäin suosittu tapahtuma niille, jotka miettivät kuumeisesti tulevan syksyn opiskelupaikkaa. Messujen tavoitteena on tukea hakijaa opiskelupaikan pohdinnassa tarjoamalla helposti tietoa oppilaitoksista, koulutustarjonnasta, hakemisesta, opiskelemisesta ja opiskelijaelämästä.

Miten digimessut toimii?

Digimessut toimivat tavallisten messujen tapaan, mutta messuympäristö on virtuaalinen. Messuille osallistutaan ilmaiseksi rekisteröitymällä ja millä laitteella tahansa.

Hae korkeakouluun! -digimessuilla hakija voi navigoida oppilaitosten ständeille kätevästi klikkaillen eikä messuosaston kiertämiseen kulu mahdottomasti aikaa. Hakijat voivat myös hyödyntää digimessujen chattia ja lähestyä oppilaitosten edustajia sen kautta. Messuilla on myös oma osionsa lyhyille webinaareille, jotka antavat hakijalle lisätietoa ja vinkkejä opiskelusta. Messuilla "kierteleminen" on siis vaivatonta ja tietoa on helppo etsiä. Lisätietoa Hae korkekouluun! -digimessuista löydät täältä.

❕ Digimessut on auki molempina päivinä klo 9–24 ja chat on auki 15.3.2023 klo 9–20 välillä!

Early Bird -tarjous oppilaitoksillemme 💎

Oppilaitoksille on tarjolla Early Bird -paketti hintaan 1980 € + alv. Tarjous on voimassa 15.1.2023 saakka, minkä jälkeen hinta on 2250 € + alv.

Haluatteko olla mukana digimessuilla? Asiakkuusvastaavamme kertovat mielellään paketistamme lisää – autetaan hakijoita yhdessä löytämään unelmien opiskelupaikka!

""