[Uusi yhteistyökumppani] Opetushallitus

 

Tarjoamme kumppaneillemme lisänäkyvyyttä erityisesti B2B-kanavissamme syksystä alkaen. Nostamme uusia kumppaneita esiin blogissamme. Tutustu nyt Opetushallitukseen ja tavoitteeseen kehittää koulutusta ja kansainvälistymistä! ✨

 
Opetushallitus tukee koulutuksen kehittämistä ja suomalaisen yhteiskunnan kansainvälistymistä

Opetushallitus tukee koulutuksen kehittämistä ja suomalaisen yhteiskunnan kansainvälistymistä tuottamalla tietoa, jakamalla rahoitusta ja olemalla mukana erilaisissa verkostoissa. Opetushallitus mm. koordinoi kansainvälisiä harjoittelu-, vaihto- ja apurahaohjelmia ja vastaa EU-ohjelmien toimeenpanosta ja tiedottamisesta Suomessa. Lisäksi Opetushallitus tukee organisaatioiden kansainvälistymistä yhteistyöhankkeiden ja verkostojen avulla.

Yksi Opetushallituksen toimeenpanemista ohjelmista on Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelma, joka tarjoaa nuorille, opiskelijoille ja aikuisille mahdollisuuksia kansainvälistymiseen ja rahoitusta kouluttautumiseen, opiskeluun tai harjoitteluun ulkomailla. Lisäksi ohjelma tarjoaa oppilaitoksille ja organisaatioille mahdollisuuden tehdä yhteistyötä kansainvälisten kumppaniensa kanssa.

Lisäksi Opetushallitus koordinoi Suomessa Euroopan solidaarisuusjoukot -ohjelmaa. Euroopan solidaarisuusjoukoissa nuoret saavat mahdollisuuden osallistua eurooppalaista solidaarisuutta ja yhteenkuuluvuutta vahvistaviin projekteihin. Euroopan solidaarisuusjoukkoihin ovat tervetulleita kaikki 18–30-vuotiaat nuoret sekä organisaatiot, jotka haluavat toimia solidaarisemman yhteiskunnan hyväksi.

Yhteistyö studentum.fin kanssa

Opetushallitusta ja studentum.fitä yhdistää intohimo oppimiseen ja itsensä kehittämiseen. Opetushallitus kehittää opetusta ja koulutusta sekä edistää kansainvälisyyttä, jotta jokainen voi kasvaa potentiaaliinsa. studentum.fi ja Opetushallitus solmivat yhteistyön, jossa edistetään nuorten mahdollisuuksia löytää oma juttunsa ja lisätään tietoisuutta kansainvälisistä opiskelumahdollisuuksista. Yhteistyön myötä pystymme tarjoamaan näkyvämmin työkaluja myös oppilaitosten opinto-ohjaajille, jotka voivat neuvoa nuoria kansainvälisyysohjauksessa.

OPH_Su_Ru_vaaka_cmyk.jpg_940

Haluatko kumppaniksi?

""