[Uusi yhteistyökumppani] Moocy.fi

 

Tarjoamme kumppaneillemme lisänäkyvyyttä erityisesti B2B-kanavissamme syksystä alkaen. Uusia kumppaneita nostetaan esiin blogissamme.

Kaikilla on mahdollisuus tuoda omaa osaamistaan esiin! Olemme samaa mieltä yhteistyökumppanimme Moocy.fin kanssa. Lue, mistä Moocy.fissa on kyse! 💜

Moocy.fi & Nelli Orell

MOOCY eli Massive Open Online Course for YouTube on alkuvuodesta 2022 julkaistu kaikille avoin online-kurssi, jonka toteuttajia ovat Nelli Orell ja Vária Wahlroos-Kaitila. Orell on yrittäjä, vaikuttaja ja ammattitubettaja, joka visioi Moocyn ensimmäisen pelillisen ja vuorovaikutteisen verkkokurssin. Wahlroos-Kaitila toimii vaikuttajamarkkinoijana ja teknologiayrittäjänä.

Online-kurssin ideana on auttaa osallistujaa rakentamaan oma YouTube-kanava. Kurssin teemat liittyvät oman osaamisen markkinointiin, videosisällön tuottamiseen, vaikuttajamarkkinointiin ja sosiaaliseen mediaan. Kurssiohjaajana toimii Orell itse. Lue lisää kurssitoteutuksesta.

Moocy perustettiin muita inspiroimaan

Nelli Orell edustaa uutta ammattikuntaa ja olisi itse toivonut tällaista vuorovaikutuksellista ja kannustavaa kurssia opiskellessaan. Orell on toiminut 13-vuotiaasta asti sisällöntuottajana ja työskennellyt vaikuttajana sekä yrittäjänä heti koulusta valmistuttuaan. Nykyään Orellia seuraa somessa yli 400 000 nuorta. Orell on tubettanut täyspäiväisesti seitsemän vuotta ja nyt hän tahtoo jakaa oppineisuuttaan kaikille, joita tubettaminen ja oman kanavan perustaminen kiinnostaa. Kuinka somemanageriksi tai sisällöntuottajaksi kouluttaudutaan, jos ei tällaisilla vuorovaikutteisilla ja osaamistaitoja kehittävillä kurssikokonaisuuksilla, joissa alan ammattilaiset itse kouluttavat?

Suomessa on paljon potentiaalia ja yritysideoita vaikka mihin potentiaali pitäisi saada vain isommin näkyväksi. YouTube on loistava tapa markkinoida osaamista ilman suuria investointeja tai riskejä. Videomarkkinointi on räjähdysmäisessä kasvussa, ja YouTube on maailman toiseksi suurin hakukone. Siellä on siis paljon yleisöä jo valmiiksi, jotka etsivät tuotteita, palveluita ja viihdettä.

Yhteistyö studentum.fin kanssa

Moocy.fi ja studentum.fi tekevät syksystä alkaen tiivistä yhteistyötä. Nelli tekee innovatiivista vaikuttajayhteistyötä kanssamme ja yhteistyön teemat keskittyvät koulutusmaailmaan, hakijamarkkinointiin sekä Moocyn esille nostamiseen. Orellin luoma Moocy nähdään loppuvuodesta myös studentum.fin Digi-Roadshow'ssa!

Moocy.fi Logo png  (1)

Haluatko kumppaniksi?

 
""