[Uusi kumppani] Santasport Lapin Urheiluopisto

 

Tarjoamme kumppaneillemme lisänäkyvyyttä erityisesti B2B-kanavissamme loppuvuodesta alkaen. Uusista kumppaneistamme voit lukea ajankohtaisissa blogijulkaisuissa. Tutustu nyt Santasport Lapin Urheiluopistoon!

Rovaniemen hyvinvoinnin ja urheilun sydän

Rovaniemen Ounasvaaralla sijaitseva Santasport Lapin Urheiluopisto on koulutus- ja vapaa-ajan keskus. Se tarjoaa kuntoilijoille, matkailijoille, perheille, huippu-urheilijoille, opiskelijoille ja yritysryhmille mahtavat puitteet liikkua, viihtyä ja oppia uutta. Santasportia voikin kuvailla Lapin hyvinvoinnin ja urheilun sykkiväksi sydämeksi!

Tiesitkö, että Santasport on myös virallinen olympiavalmennuskeskus lumi- ja jääurheilulajeissa sekä taitovalmennuksessa?

Urheiluopiston koulutustarjonta

Santasport tarjoaa urheiluopistona väylän liikunnalliseen ammattiin sekä hyvät valmiudet jatko-opintoihin ja monipuolisen ja kansainvälisen oppimisympäristön. Urheiluopistossa opiskellaan ammattitaitoisten kouluttajien opastuksella ja turvallisissa mutta monipuolisissa olosuhteissa. Yrityksille Santasport tarjoaa työhyvinvoinnin ja virkistäytymisen palveluita.

Kaikki Santasportin vapaan sivistystyön lyhytkurssit ja koulutukset löytyvät kuuden eri teeman alta – itsensä kehittämisestä täydennyskoulutukseen sekä avoimesta korkeakouluopetuksesta kieliin ja kansainvälisyyteen Tutustu myös Santasportin valmentajakoulutuksiin tai harrastuskursseihin!

logo_santasport_heinakuu_2014_2-1

Haluatko kumppaniksi?

""