[Uusi kumppani] EU Business School

 

Tarjoamme kumppaneillemme lisänäkyvyyttä erityisesti B2B-kanavissamme loppuvuodesta alkaen. Uusista kumppaneistamme voit lukea ajankohtaisissa blogijulkaisuissa. Tutustu nyt European Business Schooliin!

EU Business School (EU) on kansainvälinen ja korkeatasoinen kauppakorkeakoulu, jolla on kampuksia Barcelonassa, Genevessä, Münchenissä ja omassa verkkoympäristössä (Digital Campus). EU Business Schoolin koulutustarjonta on laaja. Koulutuksia on pohjakoulutuksesta kauppatieteiden tohtorin tutkintoon asti. Jatkokoulutusohjelmissa keskitytään liiketalouteen, viestintään, matkailun johtamiseen, kansainväliseen liiketoimintaan, markkinointiin, rahoitukseen, digitaaliseen liiketoimintaan ja yrittäjyyteen. Koulutussuuntauksia siis riittää!

EU Business Schoolin periaatteet

EU Business Schoolissa luennot pidetään toiminnallisina ja osallistavina, eikä opetusryhmien koot ole valtavia. Koulun kokemuksellinen ja käytännönläheinen lähestymistapa liiketalouden koulutukseen sekä EU:n maailmanlaajuinen verkosto valmistaa opiskelijoita tulevaisuuden uralle nykypäivän nopeasti kehittyvässä ja globalisoituneessa yritysmaailmassa.

Pienet luokkakoot mahdollistavat henkilökohtaisen ja yhteistoiminnallisen oppimisen korkeasti koulutettujen akateemikkojen, yrittäjien, konsulttien ja yritysjohtajien muodostaman tiedekunnan avulla. EU Business Schoolin kampusten väliset ja kansainväliset vaihto-ohjelmat takaavat opiskelijoiden globaalin opiskelukokemuksen.

Mikä tekee Eu Business Schoolista erityislaatuisen?

EU Business School tarjoaa erinomaista liiketalouden koulutusta kampuksillaan, jotka sijaitsevat elinvoimaisissa ja houkuttelevissa kaupungeissa tai verkossa. Korkeatasoiset tutkijat, konsultit, yrittäjät ja yritysjohtajat opettavat EU:n innovatiivisia liiketoimintaohjelmia englanniksi yli 100 kansallisuuden monikulttuuriselle opiskelijakunnalle.

EU:ssa opiskelijat tutustuvat todellisiin liiketoimintaympäristöihin mm. yritysvierailujen ja vierailevien puhujien järjestämien tilaisuuksien avulla, jolloin he saavat etuoikeutetusti tietoa siitä, miten yrityksissä todella toimitaan. Tällainen antaa opiskelijoille kilpailuetua nykypäivän ripeästi kehittyvässä yritysmaailmassa.

Screenshot_94

Haluatko kumppaniksi?

""