Uusi suodatin koulutushaussa: oppisopimuskoulutus!

 

Yksi tapa hakea koulutuksia studentum.fi:ssä on suodattaa hakutuloksia koulutusten toteutustavan mukaan. Aiemmin valittavana on ollut kolme eri toteutustapaa: lähiopetus, monimuotototeutus ja etätoteutus. Olemme nyt lisänneet sivustollemme uuden toteutustavan, oppisopimuskoulutuksen.

 

Miksi uusi toteutustapa?

Tarve uuden toteutustavan lisäämiseksi nousi asiakkaidemme pyynnöstä erottaa oppisopimustoteutukset selkeämmin muista toteutuksista.

Lisäyksen tarkoituksena on tehdä eri toteutustavoilla järjestettävien koulutusten löytämisestä entistäkin helpompaa ja selkeämpää.

 

Miten uusi toteutustapa näkyy studentum.fi:ssä?

Tieto koulutuksen toteutustavasta/-tavoista näkyy aiempaan tapaan hakutuloksissa (kuva 1) sekä yksittäisten koulutusesittelyjen yhteenvetolaatikossa (kuva 2).

Kuva 1 (hakutulokset):

oppisopimus2

Kuva 2 (yhteenvetolaatikko):

oppisopimus1

 

Koulutukset, joihin on lisätty oppisopimustoteutuksia, löytyvät jatkossa studentum.fi:stä Oppisopimuskoulutus-suodattimen takaa.

 

Muista tämä!

On tärkeää erottaa koulutustyyppi ja toteutustapa toisistaan. Molemmat antavat tietoa koulutuksen toteutuksesta ja ovat hakukoneemme suodattimia.

Koulutus voi siis olla esimerkiksi koulutustyypiltään Ammatillinen perustutkinto ja koulutuksen toteutustapoina voi olla vaikkapa lähiopetus, monimuotototeutus ja oppisopimuskoulutus.

Yksittäisessä esittelyssä olevien toteutusten ja toteutustapojen määrää ei ole rajattu.

 

Mitä muutos tarkoittaa asiakkaillemme?

Olemme päivittäneet toteutustavan osaan koulutuksia jo valmiiksi. Tulemme jatkossa myös osana rutiinipäivityksiä lisäämään jo esillä oleviin koulutuksiinne oppisopimustoteutuksia, mikäli ne vielä puuttuvat sivulta.

Huomaattehan, että sama esittely voi sisältää useita toteutuksia ja toteutustapoja. Oppisopimustoteutus voidaan lisätä esimerkiksi sellaiseen koulutukseen, jossa on jo yhteishaussa oleva syksyn aloitus sekä jatkuvassa haussa oleva joustava aloitus.

Käänny asiakasvastaavanne puoleen, mikäli toivotte koulutuksiinne lisättävän uuden toteutustavan mukaisia koulutustoteutuksia. Tiimimme neuvoo ja opastaa teitä asiassa mielellään!

Emma Niemi

Communications Manager

""