Uudistimme sivustomme – miten onnistuimme?

 

studentum.fin oppilaitossivut saivat uuden ilmeen. Selkeytimme sivustoa ja sen käytettävyyttä. Lue, mitä uudistimme! ✨

Jotta tiedon löytäminen olisi jatkossa helpompaa ja yhteydenotto vaivattomampaa, päivitimme sivustoamme. Lisäksi palvelumme ovat nyt entistä paremmin esillä, sillä niiden avulla oppilaitokset parantavat mahdollisuuksiaan tavoittaa koulutusta etsivät, saavat yhteydenottopyyntöjä sekä luovat kiinnostusta omaa brändiään ja koulutustarjontaansa kohtaan.

Uutta ilmettä saivat muun muassa:

Virtuaalitapahtumat 💻

Palvelut-valikosta löydät tietoa virtuaalitapahtumista, joita voit järjestää meidän kauttamme. Meillä on kokemusta digitaalisesta opiskelijamarkkinoinnista, asiantunteva asiakastuki ja huippualusta 3D -virtuaalitapahtumille! Voimme tuottaa tapahtuman puolestasi tai kouluttaa oppilaitoksenne alustan käyttämiseen. 

Kalenterivaraus 📅

Haluamme palvella oppilaitoksia koulutusmarkkinoinnin aktivoimiseksi mahdollisimman vaivattomasti ja tarpeita kuunnellen. Kerromme mielellämme palveluistamme sekä kuulemme sinua askarruttavia kysymyksiä. Varaa aika asiakkuusvastaaviemme kalentereista silloin, kun sinulle sopii.

Arviointityökalu ⭐

Arvioinnella esität hakijalle koulutuksen laadukkuuden ja mielekkyyden. Arviointityökalulla viestit avoimesti hakijalle, miten aiemmin kouluttautuneet kokivat koulutuksen suorittamisen. Hakija voi myös saada arvokasta tietoa siitä, millainen opintojen polku kyseisessä koulutuksessa on. Arviointien lisääminen voi kasvattaa konversioiden mahdollisuutta, kun kävijä hakeutuu koulutukseen tai haluaa etsiä siitä lisätietoa oppilaitoksen sivulta. Kuinka ottaa arviointityökalu käyttöön?

 

Otamme mielellämme palautetta vastaan! Liittyipä se sivustouudistukseen, palvelutuotteisiimme, johonkin tarjoamaamme työkaluun tai dataan. Asiakkuusvastaavamme auttavat mielellään, olipa kysymys mikä tahansa.

 

""