Digitaaliset tapahtumat tuovat lisäarvoa

 

Meillä Keystonessa on valtavasti kokemusta erilaisten digitaalisten tapahtumien ja messujen järjestämisestä Suomessa ja ulkomailla. Koska meillä on tarjolla myös alusta digitaalisten tapahtumien järjestämiseen, on meidän kanssamme helppo lähteä toteuttamaan oppilaitokselle sopivaa tai yritykselle räätälöityä, omaa kohderyhmää laajasti tavoittavaa tilaisuutta. 

Studentum Roadshow ja Digi-Roadshow

Meidän tavoitteenamme yhdessä kumppaneidemme kanssa on auttaa nuoria löytämään suunta jatko-opinnoille tässä tapahtumakokonaisuudessa. Olemme järjestäneet fyysisen kiertueen jo yli kymmenen vuotta, jossa kohtaamme nuoria yli 40 lukiossa ja osassa varuskuntia Roadshow-lähettiläidemme siivittämänä. Koska emme tavoita kaikkia opintopolkuaan pohtivia tällä kiertueella, olemme lisänneet tarjontaan digitaalisen tapahtuman, joka toteutetaan kahdessa eri jaksossa. 

Tuleva Digi-Roadshow järjestetään 16.–29.1.2023 verkossa ja se on osallistujille ilmainen. Virtuaalinen 3D-alusta on auki 16.1. klo 09:00 – 29.1.2023 klo 23:59, joka takaa sen, että opiskelupaikasta kiinnostunut, lisätietoja hakemaan tullut nuori pääsee milloin ja mistäpäin maailmaa vain tutustumaan meidän ja kumppaniemme tarjontaan sekä sisältöön, jonka tavoite on antaa opiskelusta yleistäkin tietoa. Tapahtumaan rekisteröidytään sähköpostiostiosoitteella. Osallistuja tarvitsee osallistumiseen tietokoneen ja nettiyhteyden. Myös mobiililaitteella voi osallistua.

Meillä on mukana kumppaneita, jotka tuottavat sisältöä myös tähän Digi-Roadshow´n: 

Ahlman-Edu, Alkio-opisto, Blueberry Education Abroad, Eezy Valmennuskeskus, Jyväskylän yliopisto, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Laajasalon opisto, Lapin ammattikorkeakoulu, Maanpuolustuskorkeakoulu, MilkWorks, Moocy.fi & Nelli Orell, Opetushallitus & Euroopan nuorison teemavuosi, Suomen Hierojakoulut, Tallinnan yliopisto ja Teknologiateollisuus.

Millaisella alustalla toimimme?

Virtuaalitapahtumien järjestäminen on iso projekti. Meillä palveluun sisältyy aina alustan rakennus ja käyttötuki. Autamme keräämään materiaalin, jonka avulla rakennamme virtuaaliympäristön osastoineen ja edustajaprofiileineen sekä toimitamme ohjeet kirjautumiseen ja alustan käyttöön. 

Tarjoamme tukea ennen ja jälkeen tapahtuman, toki myös itse tapahtumassa. Vaihtoehtoisesti teemme kaiken puolestasi "avaimet käteen"-periaatteella. Kokemuksemme perusteella voimme sanoa, että taatusti olemme onnistuneet toteuttamaan mielenkiintoisia digitapahtumia. Tuoreesta toteutuksesta on hyvä esimerkki asiakkaamme SYO. 

Case Suomen Yrittäjäopisto

Toteutimme marraskuussa 2022 digitaalisen virtuaalimessupäivän asiakkaamme Suomen Yrittäjäopiston kanssa aiheena "Osaaminen ja hyvä kiertämään”. Teimme sen heidän kanssaan ensimmäisen kerran, mutta palautteesta päätellen, emme viimeistä kertaa. Ohessa referenssivideo tapahtumasta, sen tavoitteesta, toteutuksesta sekä tuloksista. Suosittelen vahvasti katsomaan videon ja mikäli aihe kiinnostaa enemmänkin, ottamaan yhteyttä asiakkuusvastaaviimme

Nina From

Marketing Manager

""